Pegasus fyller ti år i år! I dei åra har programmet for barne- og ungdomslitteraturen vakse seg stadig større og sterkare.  Nå er Pegasus-programmet for skolar og barnehagar 2017  lansert! Alle programpostane ligg nå ute på www.litteraturfestival.no. Og pågangen er større enn nokonsinne, seier prosjektkoordinator Anne-Thea Haavind.

Festivalen skriv på facebooksida:

«Pegasus har gitt betydelige bidrag til å sørge for at barne- og ungdomslitteraturen er der den hører hjemme», sier Dag Larsen i Norsk barnebokinstitutt til GD.no i dag. Det å være med på å løfte og synliggjøre barne- og ungdomslitteraturen er en viktig ambisjon for festivalen som vi kommer til å fortsette å fokusere på i de kommende 10 årene også.

Årets Pegasus-illustrasjonar er laga av Svein Nyhus, som er årets Boklekforfatter.

Heile Pegasusprogrammet kan du lesa her: