13 – 14. november blir det oppfølgingsworkshop om å skrive for film og TV.
Kurset ledes av Hilde Hagerup og Axel Hellstenius.
Sted: Norsk barnebokinstitutt, Observatoriegaten 1b, Solli plass, Oslo

Axel Hellstenius (foto: Cappelen Damm) og Hilde Hagerup (foto: privat).

Skriverommet ved Norsk barnebokinstitutt inviterer medlemmer av Norske Barne- og Ungdomsbokforfattere til en to dagers workshop om å skrive for film og TV. Dette blir en praktisk samling med skriveøvelser og tips for deg som ønsker å lære mer om det å skrive film eller TV-manus. Workshopen gir deltakerne anledning til å jobbe videre med egne film eller TV-ideer. Kurset ledes av Axel Hellstenius og Hilde Hagerup, som begge er både barne- og ungdomsbokforfattere og manusforfattere.

Vi henvender oss spesielt til de som deltok på seminaret Om å skrive for skjerm ved barnebokinstituttet 29. september. Workshopen arrangeres i samarbeid med NBU og har plass til inntil fem deltakere. Vi holder på fra klokken 10 til 15 hver dag, med middag om kvelden den første dagen.

Søk om å bli med ved å sende en mail med en kort beskrivelse av ideen din seinest 6. november til

hilde.hagerup(@)barnebokinstituttet.no.
Ta bort parantes rundt @ når du skal bruke e-postadressen.