Beijings Forfatterforening har tildelt forlaget Nordisk Kunst og Litteratur en pris for utgivelsen av Svein Nyhus bildebok Verden har ingen hjørner.
Boken utkom på det store kinesiske markedet i 2005 og Svein Nyhus reiste selv til Beijing for å lansere den sammen med sin forlegger og oversetter He Dong, med god respons fra kinesiske medier.Fra juryens uttalelse:
Boken har fått stor respons blant kinesiske lesere, barna elsker den og de litterære miljøene har satt stor pris på utgivelsen.
Den kinesiske oversettelsen er nøyaktig, utført i et vakkert språk og formidler en sjelden god tekst for barn. Utgivelsen av boken er et viktig bidrag til å fremme oversettelse av utenlandsk, og spesielt norsk, kvalitetslitteratur i Kina. Beijing Forfatterforening ønsker å uttrykke sin anerkjennelse og støtte, og gir den kinesiske utgaven av Verden har ingen hjørner Beijing Forfatterforenings pris for oversettelse og utgivelse av utenlandsk litteratur.