Arbeiderpartiet vil bygge et Anne-Cath. Vestly-senter i Oslo.
Håpet er å få Oslo kommune med på prosjektet, som skal få folk til å valfarte til Bøler for å oppleve Vestlys diktning. Senteret skal ligge i et skogholt rett ved Bøler senter.
– Norges største barnebokforfatter

– Det er jo en rekke grunner til at vi må ta vare på hennes diktning. Hun er jo etter min mening Norges aller største barnebokforfatter. Og bøkene hennes blir lest i veldig stor grad. Hun har jo også vært med på produksjon av filmer og hatt opplesninger på radio og TV. Hun har i det hele tatt betydd veldig mye for norsk barneboklitteratur, sier leder i bydelsutvalget i bydel Østensjø, Arnfinn Aabø. De fleste kjenner Knerten og Aurora og mormor og de åtte ungene. Men for at diktningen til Anne Cath. Vestly ikke skal gå tapt, må det bygges et eget senter hvor produksjonen hennes kan samles og være tilgjengelig, mener Arbeiderpartiet i bydel Østensjø.
Det er Nrk.no som skriver dette.