– Vi søker den strengeste sjefen det går an å finne til badelandet. Her er det bare å være kreativ, sier produsent og regissør Frank Mosvold i Kool Produktion AS.

Vinneren av tegnekonkurransen blir kåret i NRKs julemorgensending 2.juledag før juleepisoden med Hubert.

Tegningene sendes til:

E-post: hubert@nrk.no

Post: Hubert. Nrk Super 0340 Oslo.

Om Hubert
Animasjonsserien tar utgangspunkt i bøkene til en av Norges mest produktive barne- og ungdomsbokforfattere, Arne Svingen. Med totalt 26 episoder er serien om Hubert en av de største animasjonsseriene produsert i Norge. Serien er allerede solgt til svensk, dansk og finsk tv.

12.november kom Huberts jul ut på dvd. På dvd-en får publikum blant annet være med Hubert på sirkus, historietime og får se hva Hubert anbefaler den kjærlighetssyke Elvis å gjøre for å finne ut hva kvinner ønsker seg.