Kaja Ødegaard og Sissel Ringstad opererer sammen under navnet "Smaapigerne", Signs of the Times og

www.sott.no

(-kjært barn har mange navn!).

Smaapigerne jobber vidt og bredt innen mange felt, både som illustratører og grafiske designere, og trakterer et vell av forskjellige uttrykk og stilarter. Vår yndlingsgeskjeft er å "finne opp kruttet", og lage noe unikt til hvert oppdrag. Noen illustrasjoner er signert enten Kaja eller Sissel, mens andre er klattet på med begges penner!

For barn og ungdom har vi blant annet illustrert norsk lese- og språkbokseriene Safari (3-7) og Agora (3-7) for Gyldendal forlag, med dertil hørende arbeidsbøker og illustrasjoner til nett. Andre som har nytt godt av illustrasjoner fra Smaapigerne er blant annet Cappelen, Ascehoug og Kunnskapsforlaget (Norge rundt for første gang; -Oslo og Midt Norge ruler!).

I høst utga vi vår første gjennomillustrerte barnebok sammen med forfatter Shazia Hussain (Min ordbok, Gyldendal). Flere prosjekter er i emning og vi ser frem til nye spennende og fruktbare forfatter/illustratør-samarbeid i tiden som kommer! Ta gjerne kontakt!

Her vises et lite utvalg av Smaapigeillustrasjoner.
Se masse, mye mer på våre websider:

www.sott.no