En bok om kjærlighet og vennskap. Om sjalusi og selvskading. Og ikke minst — om kunst

Plakaten henger godt synlig, midt på kantineveggen. Den er det første man ser når man åpner døra inn til kantina.
Katarina er dritpen!!!

Ja, Katta er virkelig pen, så pen at noen av de mest populære guttene på skolen har hengt opp en plakat med bilde av henne. Også er hun smart og flink og alt det der. Men like fort som plakaten kom opp, er den revet ned. Noen har klusset over ansiktet hennes og skrevet BITCH med store bokstaver. Det oser Jentejuntaen lang vei. Ingen påtar seg skylden, men Katta vet at det er Jentejuntaen som har gjort det.

Takk og lov har Katta kunsten. Akkurat som Frida Kahlo elsker Katta å male. Og ofte hjelper nettopp malingen henne å glemme de triste tankene som vokser i henne. Men noen ganger er ikke engang det nok …