Vi får blant annet være med Hubert i dyreparken, i kirken, på skolekjøkkenet og hos tannlegen. Ingen skoledag som er lik, når Hubert er tilstede. DVDen Hubert – Jeg har kontroll blir lansert 2. september. Produsent Frank Mosvold er spesielt stolt over badevakten i Badeland episoden. Den ble tegnet av 12 år gamle Thea Kristine fra Hamar, som vant NRK Supers tegnekonkurranse. Mosvold sier; Thea har klart å få frem personligheten til den strenge badevakten på en superb måte.

Atle Antonsen og Robert Stoltenberg har flere stemmer i de nye episodene. 13 år gamle Kristoffer Karlsen er den syngende og pliktoppfyllende Hubert. I serien hører vi også Johannes Joner som rektor og Gisken Armand som mor.

Animasjonsserien tar utgangspunkt i bøkene til en av Norges mest produktive barne- og ungdomsbokforfattere, Arne Svingen. Med totalt 26 episoder er serien om Hubert en av de største animasjonsseriene produsert i Norge. Serien er allerede solgt til svensk, dansk og finsk tv. Serien produseres av Frank Mosvold ved Kool Produktion AS.