Blogger vi anbefaler

Ungdomsboka

Jærbibliotek Ung

Likar du å lesa? Denne bloggen gir deg tips om bøker, teikneseriar og anna som har med ungdomslitteratur å gjera. Bli ein bloggar du også, gi ditt bidrag og kast deg inn i debatten om litteratur. Eller kanskje du bare har veldig lyst å dela ei bokoppleving med andre? I så fall: GJER DET! Vi er ungdomsbibliotekarene fra Jæren: Time bibliotek: Aud S. Kristensen, Hå folkebibliotek: Ingunn Nord-Varhaug, Klepp bibliotek: Maria Røstad Flesjå, Gjesdal folkebibliotek: Bjørn Veen, Sola folkebibliotek: Aud Jorunn Hakestad


 Barnebokinstituttets blogg

Norsk barnebokinstitut (NBI)

Norsk barnebokinstitutt er en frittstående institusjon som i tillegg til å forske, skaper nettverk mellom ulike forskningsmiljøer og læresteder. Vårt fagbibliotek har Norges største samling av barne- og ungdomsbøker, samt relatert faglitteratur. Vi har også et eget forfatterstudium, og driver litteraturformidling overfor lærere og studenter. Bloggere er: Kristin Ørjasæter, direktør. Dag Larsen, forfatterog leder av forfatterutdanningen ved Norsk barnebokinstitutt.. Birgitte Eek, informasjonsrådgiver. Lina Undrum Mariussen, administrasjons- og informasjonskonsulent. Sofie Arneberg, spesialbibliotekar. Kjersti Lersbryggen Mørk, litteraturpedagog. Hanne Kiil, litteraturpedagog.