Endelig er oppfølgeren til suksessen Perfekt kjemi her! Hvem har vel glemt historien om Alex og Brittany og hvordan deres kjærlighet overvant alle hindringer?

I grenseløs kjærlighet møter vi igjen Alex og Brittany, men denne gangen handler det mest om Carlos, lillebroren til Alex. Brødrene Fuentes vokste opp under tøffe kår, og Carlos er ille ute å kjøre. Han er sendt tilbake til USA av familien i Mexico fordi han trenger å komme seg unna gjengmiljøet hjemme, og fordi de håper at han skal få skikk på livet sitt. Carlos skal bo på hybel hos en av lærerne, og lærerens datter Kiara, tilbyr seg å være fadder for ham.

Carlos er totalt uforberedt på de følelsene som oppstår for lærerens datter, ei jente som er helt annerledes enn de jentene han pleier å være sammen med. Kiara oppfører seg som om hun tror hun er mye bedre enn ham, og klarer ikke å skjule hvor mye hun misliker ham. Men hjertet går sine egne veier, og det er ikke alltid sant at like barn leker best…

Som i Perfekt kjemi får vi også her fortalt historien fra to sider.
Kjærlighetsroman for ungdomstrinnet.