Nesten alle liker spenningsbøker best. Nå inviterer Dagsavisen til en konkurranse i å skrive den beste skumle fortellingen. I juryen sitter tre ekte spenningsforfattere, skriver Gerd Elin Stava Sandve i dagens Dagsavisen

´- Alt kan være spennende. Det overnaturlige, eller en helt vanlig, hverdagslig situasjon hvor det plutselig skjer noe uforklarlig og mystisk, sier Arne Svingen, Ingunn Aamodt og Jon Ewo. De er forfatterne bak den populære Marg & Bein-serien, spenningsbøker for ungdom.

Nå skal de være jury i Dagsavisens skrivekonkurranse, hvor elever i fjerde til sjuende klasse inviteres til å skrive og sende oss sine spennende historier. Vinnerne får Marg & Bein-bøker, og Dagsavisen trykker de beste historiene.

– Vi er ute etter gode grøss. Det beste tipset er å skrive den fortellingen du selv kunne tenke deg å lese, en historie som etterlater en sånn passe skummel følelse, sier Arne Svingen.´

Les mer

http://www.dagsavisen.no/kultur/article519025.ece