Dersom noen der ute skulle være i tvil om viktigheten av det redaksjonelle arbeidet: her er vel skrekkeksemplet på det som kan dukke opp ute i den store cyberverden. I Oktober publiserer Paul Kramer fra Hawaii en slankebok for aldersgruppen 6 til 12 år på eget forlag. Tilgjengelig via en online bokhandel bare noen tastetrykk unna! Jepp. Avisa The Guardian har forhåndsomtalt boka:

Fancy putting your daughter off her food? Then buy her Maggie Goes on a Diet, a children's book aimed – according to Barnes & Noble, one of the many booksellers on whose website it is currently listed – at six- to 12-year-olds. It has been written and self-published by Hawaii-based author Paul Kramer, whose previous titles include Do Not Dread Wetting the Bed, in which little Cynthia "chases away the pee-pee monster"; and Louie the Lobster Mobster, in which a criminal crustacean gets his comeuppance.

Her kan du lese resten av artikkelen.