Nytt, norsk barneunivers lansert
14. oktober lansererte GAN Aschehoug sitt store, norskutviklede barneunivers Dunderly. Et frodig univers med lekne, modige, kloke og rampete monstre i hovedrollene. Målgruppen er barn mellom 2-7 år.

– Bulder, Modika og de andre monstrene kan nesten ikke vente nå . . . Det blir deilig å slippe dem ut så de kan få vise hvem de er! sier opphavsmennene Endre Lund Eriksen og Endre Skandfer smilende. Sammen med GAN Aschehoug har de to utviklet karakterene og universet, over en toårsperiode. – Vi håper barna skal få det like kult sammen med monstrene i Dunderly, som vi har hatt med å lage dem! Kanskje vil noen oppleve monstrene litt skremmende med en gang, men når barna blir kjent med våre venner, tror jeg de vil bli glade i dem, sier opphavsmennene.

Dunderly kan oppleves gjennom skjønnlitterære bøker, pedagogisk materiell, musikk, spill, leker, apper og webside, der mangfold og ulikhet er viktige verdier. Historiene og karakterene skal gi barn inspirasjon til lek, læring, fantasi og undring.