Endelig har det kommet en ny billedbok om Hasse og den tøffe storesøsteren hans, Ine! Dere husker vel Ine og lillebroren hennes, Hasse, som bare kunne si Ja! og Traktor? Les mer om den forrige boka her.

Denne gangen har Ine og Hasse en plan! De har en plan om å sprenge den store steinen bak huset til himmels. Men først må de få tak i litt dynamitt… De skal kjøre ut på jordet bak huset. Og så skal de sprenge den der steinen. Til himmels. Den som ligger i veien for alt. Sprenge den til himmels. He he. Bra plan! Og traktor!

Tore Renberg og Øyvind Torseter har nok en gang kommet med en flott og fantasifull billedbok. Språket er poetisk med rim, bilder og gjentakelser, og Torseters illustrasjoner er i collagepreg i klippe- og bretteteknikk. Dere kan lese anmeldelse av boka her.

Billedbok for småtrinnet.