Har hatt noen aldeles strålende uker på IBBY-turne, og takker arrangører og deltagere i Kristiansund, Ålesund, Otta, Oslo, Drammen, Hamar, Bergen, Sarpsborg, Bodø, Tromsø, Harstad, Akershus, Trondheim, Gjøvik, Stavanger, Tysvær, Kristiansand, Skien, Sandefjord, Levanger, Førde og Finnsnes. Det har vært en glede å få lese så mye av årets barnebøker og å få reise til mange steder i Norge jeg ellers ikke hadde vært i. Blant bøkene jeg har skrytt av er blant annet disse:
bare en hund den siste lærling hjernen rico oscar og bakskyggene

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her er Guri Fjeldbergs skarpe kommentar til barnebokåret 2011. Og så skal naturligvis Mari Moen Holsve gratulereres for å ha vunnet Arks barnebokpris 2011 for boka Halvgudene! Flott at en ung forfatter vinner en pris, og ekstra moro er det jo når det er barn selv som stemmer fram vinneren.