Det er noen lørdagskvelder man ikke helt veit hva man skal finne på.
Melodi Grand Prix er liksom ikke nok, og man trenger noe for å hviske ut de indre bildene av en vilt glisende Per Sundnes.
Sånn er det bare.
Så i kveld bestemte jeg meg for å ta en variant av ”Laberg blander forskjellige smaker og finner ut hvordan det blir”.
Sist gang jeg gjorde det var for veldig, veldig mange år siden, da jeg var litt uforklarlig nysgjerrig på hvordan O’Boy ville smake hvis man i stedet for å bruke H-melk brukte Skumma kulturmelk.
Dommen var: Ingen aromatisk höjdare.
Tilbake til i kveld. En hyggelig person har vært i utlandet og kom tilbake med en flaske Bols Apricot Brandy Liqueur. Den fikk jeg.
Det er søtt. Veldig søtt.
Saken var at man måtte klare å finne en måte å sette til livs denne drikken på en litt annen måte enn bare å bøtte nedpå.
Det er der vaniljeyoghurten kommer inn i bildet. Nærmere bestemt Yoplait L’Amour vanilje med bjørnebær.
Oppskriften ble som følger:
Man tager et beger Yoplait L’Amour vanilje med bjørnebær.
Tilsetter ett eggeglass Bols Apricot Brandy Liqueur.
Rører forsiktig rundt.
Spiser.
Og dermed får man den herlige varianten «småkvalm og brisen».