Har vært i Setesdal for første gang i mitt liv – det var vel på tide? Uvant landskap, men likte meg veldig godt her etterhvert. Takk til alle som tok meg godt imot på skolene i Bygland, Byglandsfjord, Hylestad, Valle, Bykle og Fjellgardane. Denne gangen snakket jeg mest om Kjelleren og Sommervik-serien.
Noen gode skrive- (og spise)økter hadde jeg blant annet på Bykle hotell – hva kan vel passe bedre enn å skrive om Sommervik-barna på et hotell?
Spesielt fint var det også å besøke sølvsmia Hasla i Valle, flotte søljer smidd på stedet og nydelige, moderne sølvsmykker. Jeg må også få tipse om flotte snurreaskebegere som selges på Coop på Valle for bare femti kroner!

skrivekurs på hovdenSiste dagen hadde jeg skrivekurs på videregående på Hovden. Jeg har oftest skrivekurs for yngre elever, det var flott å få ha kurs for ungdommer som har litt mer erfaring. De har en mer individuell stil og skrev gode, morsomme, rare, rørende og spennende tekster. Kurset var et ledd i prosjektet Agder rundt.

Bildet er tatt av Beate Bjørklund, biblioteksjef i Bykle.