Har hatt en helt uvanlig uke. Frst to dager i nydelige Lillesand – takk for sist til 8. trinn p nye og fine Lillesand ungdomsskole, 5. og 6. p Hvg skole, 6. og 7. trinn p Brentemoen skole, 3. og 4. trinn p Tingsaker skole og 6. og 7. p Borkedalen skole. Nydelig natur, interesserte elever og fine skolebibliotek!

S var det videre til Barnebokfestivalen i Grimstad. Et nytt og hyggelig bekjentskap for min del, men det var sjuende gang denne engasjerte gjengen arrangerte festival. Her beskte jeg tredje trinn ved Holviga, Eide, Landvik, Fjre, Fevik, Hesnes, Jappa og Frivoll skoler. Jeg snakket mest om Sommervik-serien og Kjelleren og fikk mte mange nysgjerrige lesere.

P fredag fikk jeg ogs overrakt Skolebibliotekarforeningens litteraturpris. Sjuende klasse fra Jappa skole underholdt s jeg bde mtte le og fikk trer i ynene. Ikke hver dag jeg fr en helt egen rpp! Takk til dere, takk for alle fine mter, takk for mat, for sol, sn og vrblomster. Og takk til Skolebibliotekarforeningen for den fine prisen. :)

pris