Fristen for påmelding til bokbloggtreff er 30. juni. Selve treffet arrangeres under Oslo Bokfestival lørdag 15. september i Gyldendal sine lokaler. Tidspunktet på dagen er ikke helt klart enda, men vil tro det blir formiddag/tidlig ettermiddag.

Programmet vil bestå av et uformelt treff, møte mellom bloggere og forlag, samt en paneldebatt som omhandler bloggere i den offentlige litterære sfæren. Detaljer kommer seinere. Det koster 100 kroner å være med.  Selve påmeldingen gjøres ved å sende en e-post til gro.skroevset@hotmail.com eller rosemariechr@gmail.com. Gi gjerne beskjed om dere ønsker å være med på noe sosialt om kvelden også, så kan vi bestille bord på et spisested.

Vi håper dette kan være starten på noe som skal arrangeres flere ganger. Jeg tenker det er veldig fint om flest mulig av oss blir med, tror det kommer til å bli topp! Det finnes en arrangementkomitè som består av Lines Bibliotek, Bokelskerinnen, Siljes skriblerier, Rose- Maries litteratur- og filmblogg, Groskros verden og meg selv.

Bokbloggtreffet har egen nettside, samt en side på Facebook som stadig oppdateres.

Da gjenstår det bare å si KOM KOM! KOOOOOM! Gleder meg til å se deg.