… og det er fordi det skjer endel hele tida her. Jeg har blant annet:

Deltatt på bachelorkandidat-markering ved HF på Universitetet i Oslo. Høytidelig og fint med utdeling av gratulasjonsskriv og servering av fingermat etterpå. Unge, håpefulle humanister på vei ut i arbeidslivet eller videre oppover i akademia, eller noe sånt.

Hilst på Hera, broren min sin 9 uker gamle Rottweiler-valp. Her ligger hun og slapper av på armen til den andre broren min. Hjertet mitt smeltet.

Brodert en duk. Som matcher et servise. Er jeg flink, eller er jeg flink? Den hadde hatt godt av en runde under strykejernet da…

Så skal jeg ta en tur til mamma og hjelpe henne med å vaske huset i morgen, og litt annet diverse, så det blir nok ganske stille her noen dager til. Men det har dere vel tålmodighet til, vel? Jeg koser meg med A Clash of Kings av George R.R. Martin, og har flere spennende bøker på vent. Fint med sommerferie!