En smakebit på søndag er et konsept jeg har lånt av Mari på Flukten fra virkeligheten. Alt du trenger å gjøre er å slå opp i boka du leser nå og velge ut noen setninger du synes passer – uten at de avslører for mye av handlingen – før du legger dem ut på bloggen din og legger igjen ei lenke i innlegget til Mari. På denne måten kan vi klikke oss fra smakebit til smakebit, og kanskje oppdage nye skatter?

I dag blir det en litt annerledes smakebit fra meg. Har vært dårlig med lesing i det siste, men jeg har tilbragt tid i Westeros allikevel gjennom RPG-en basert på Game of Thrones av George R.R. Martin: Experience an amazing adventure in one of the most complete and fascinating universes in medieval-fantasy literature. Game of Thrones is a great Role Playing Game that puts you at the core of a thrilling plot, where your fate will be guided by vengeance, allegiance and honor. Smakebiten skal du få i form av en skjermdump, og om du er kjent med TV-serien, ser du sikkert likheten mellom hun som spiller Cersei Lannister og spillfiguren:

“When you play the game of thrones, you win or you die.” Sånn er det! Dessuten opptrer George R.R. Martin selv i dette spillet. Traff på ham i et av slottene, der han (Maester Martin) blant annet holder på med å skrive The History of the Seven Kingdoms, en serie på totalt syv bøker (så langt fem) som tar for seg husenes historie fra et nøytralt standpunkt. Høres kjent ut? Dere som har fått med dere at folk klager på at forfatteren bruker for lang tid til å fullføre A Song of Ice and Fire, kommer til å humre når dere hører at han blir anklaget for å være litt av en treiging i spillet også. ;)


Ellers må jeg bare beklage at det er stille her, men det kommer snart flere omtaler. Jeg lover. ;)