Ferietid nå. Jeg synes du skal bruke noen minutter til å se hva Janicke (Janke) fra bloggen Jeg leser har å si om boka Fifty Shades of Grey på Dagsnytt 18:

http://www.nrk.no/nett-tv/indeks/309263/

Jeg er nysgjerrig på konseptet og boka. Er ikke enig med VG-journalisten om at boka ikke kan anmeldes på basis av teksten, men kun som fenomen. Man kan se på litteratur konseptuelt, det er interessant og i tiden, men å løsrive tekst og kvalitet fra fenomen er å gi frislipp til kommersielle krefter innenfor litteraturfeltet. Jeg gidder ikke å bruke penger på boka, men må låne den av noen. Låne den av deg, kanskje?

Men noe jeg virkelig LIKTE å bruke penger på i dag, var å kjøpte Toftes Eirabu nummer to: Vargtid, på Bryn senteret i dag. 379 velbrukte penger og vet du – på disken sto den store stablen av nummer en som akkurat har kommet i pocket. Yo yo lism.