raw delightHar vrt sommerstille her en stund n, men etter hardt press m jeg kakeblogge. Har prvd meg p raw food, etter ha hatt denne boka liggende lenge. Raw food er mat basert p ntter, frukt, grnnsaker, fr, br og andre naturlige rvarer. Ikke kokt og stekt, alts, men ofte kjrt i mikseren. Det hres litt srt ut, men hvorfor ikke prve sunne kaker og godsaker? Jeg ble i alle fall fornyd med denn brpaien! God, frisk og st, men jeg kranglet litt med cashewnttkremen – den ble god (men litt uvant) p smak, men altfor tynn i konsistensen.

Mtte moderere oppskriften litt pga. allergier, og den ble ca snn:brpai

Paibunn:

3 dl macadamiantter

2 dl cashewntter

1 dl kokos

1 ss honning

8 friske dadler (jeg fikk bare tak i trkede)

2 ts kanel

en klype salt

Fyll:

5 dl br etter smak. Jeg brukte jordbr, bringebr og blbr

Cashewkrem:

2 dl cashewntter

2 dl vann

1/2 vaniljestang

1 pre skret i biter

1 ss honning eller agavesirup eller 4 dadler

Bunn: Finhakk nttene i foodprocessor. Tilsett kokos, kjr igjen. Tilsett honning, dadler, kanel og salt, kjr en gang til. Trykk deigen ut i paiform og legg br i paibunnen.

Cashewkrem: Kjr cashewnttene til mel i hurtigmikser. Spe med vann og kjr igjen. Tilsett fr fra vaniljestangen, pre og stning og kjr igjen. Serveres ved siden av paien.