Hver torsdag arrangerer Anette boktema, og denne gangen vil hun vite mer om postkassa di. Er det noen spennende bøker på vei dit? Eller har du planer om å gjøre noe med det snart? Jeg må jo bare ærlig innrømme at ja… Det er en god del bøker på vei til postkassa mi. Til mitt eget forsvar inkluderer dette pensumbøker (det må jeg jo ha :D ) og bøker kjøpt på salg.

DB bok har 300 pocketbøker til 39 kr om dagen, og det har jo ikke gått meg hus forbi… Jesusevangeliet av José Saramago, Pur morgen av Rune Salvesen, Dødsberømt av Ben Elton og Etter siste time av Cristophe Dufossé er på vei til meg.

Bokklubben har også salg i disse dager, her er det 50 innbundne bøker til 50 kr stykke. Nu, jävlar av Heidi Linde, Lykkeprosjektet av Gretchen Rubin (har dog mine tvil om denne er noe særlig), Jenta som lekte med ilden av Stieg Larsson (ikke på salget, men koster 49 kr allikevel. Manglet denne.) og Den rettferdige av Helene Uri ligger på postkontoret og venter på meg akkurat nå.

Jeg har også forhåndsbestilt Evig søndag av Linnéa Myhre. Liker bloggen hennes godt, og gleder meg til å lese boka. Den var det så klart ikke noe salg på (bokavtalen og alt det der), men den kjentes verdt det allikevel. ;) Den karakteriseres som en biografisk roman og følger Linneá og kampen mot depresjoner og spiseforstyrrelse gjennom et år. The Magic of Reality av Richard Dawkins (illustrert av fantastiske Dave McKean) er også på vei, sammen med tegneserieromanene The Complete Essex County av Jeff Lemire og Everlast av Chad Michael Murrey (han skuespilleren ja). Heller ikke disse var på salg, men utenlandske bøker er strengt tatt billigere uansett. Vi får skylde på det.

Pensumbøkene er ikke så fryktelig spennende med mindre du er spesielt interessert, men det dreier seg altså om Arkivhåndboken av Ivar Fonnes, Privatarkiver av Vilhelm Lange m.fl, From Polders to Postmodernism: A Concise History of Archival Theory av John Ridener m.fl, Managing Records av Geoffrey Yeo m.fl og Personal Archives and a New Archival Calling: Readings, Reflections and Ruminations av Richard Cox m.fl.

For å oppsummere, altså: jeg har masse å glede meg til. Hihi. Hvilke bøker er på vei til deg? Lag et innlegg og legg igjen linken din hos Anette, så finner vi hverandre der!