Akkurat nå er Deichman på Øyafestivalen med sitt sagnomsuste Festivalbibliotek!!

Foto: Erik Moholdt

For femte år på rad serveres det bøker, aviser, blader, musikk og fluktstoler i Deichmans litterære oase på Øya. Du får også møte blogger Linnea Myhre, fersk poet Aina Villanger med musiker Lars Lervik og forfatter Kjersti A. Skomsvold.   

Se programmet her!

Linnea Myhre

Foto: Guro Beitohagen/Tiden norsk forlag

Om du ikke har billett, eller vil friske opp minnet om konserten du var på i går, anbefaler jeg deg å sjekke ut Deichmans musikkblogg med fortløpende oppdateringer fra Øya!!! Husk også at du kan låne mye av musikken hos oss!

Gunnar V

Under kan du se Øya-aktuelle The Switch spiller unplugged, ekslusivt for Deichmanske biblioteks musikkblogg.Arkivert i:Arrangement, Deichmanske bibliotek Tagged: Øyafestivalen, musikk