Denne boka er det sagt mye om, og jeg har tenkt til å si lite fordi jeg synes den var så utrolig teit. Jeg klarte ikke å ta den på alvor, så jeg satt og lo litt og kjedet meg, og sluttet å lese halvveis. Det jeg kan si, er at jeg er veldig veldig lei av den type menn i underholdningslitteraturen – jeg har hatt min (over)dose av Edwarder og kontrollfreaks. Som så mye annen litteratur jeg har slitt med (f.eks. Stephenie Meyer, PC og Kristin Cast og Deborah Harkness) handler det om materielle verdier og om hovedpersoner som er løftet over alle oss andre; det er individualisme, elitisme og overkonsumering. Oppkast fra min side.
Du får mye sex på kjøpet. Det kan man jo bli litt flau av. Derfor skal dere få kose dere veldig med en favoritt hos meg; Ellen DeGeneres leser fra Fifty Shades – det er moro!