Akkurat nå kan du få en smakebit av Nye Deichman på Hovedbiblioteket!

Tirsdag 28. august åpnet utstillingen Veien til Bjørvika og fremtidens bibliotek på Hovedbiblioteket. Her vises modeller og tegninger av det nye biblioteket som er planlagt å stå klart i Bjørvika i 2016. Det vises også en 3D-film av bygget innvendig. Filmen ledsages av lyd og du får virkelig følelsen av å vandre inn i Oslos nye hovedbibliotek.

Utstillingen er utarbeidet i samarbeid mellom KIB (Kulturbyggene i Bjørvika), arkitektene (Lund Hagem og Atelier Oslo) og Kulturetaten/ Deichmanske bibliotek. Utstillingen befinner seg i første etasje.

Benytt sjansen til å få en smakebit av framtidens bibliotek! Åpningstid for utstillingen: 10.00 – 18.00 (10.00-19.00 fra 1. september)
Utstillingsperiode: 28. aug. – 14. sept.

Gunnar V

 

 

Arkivert i:Arrangement, Deichmanske bibliotek, Uncategorized Tagged: Nye Deichman