BildeVi kan med stolthet avsløre at forfatter Gabi Gleichmann gjester Deichmanske Hovedbibliotek onsdag 12. september!

Gleichmann er årets it-mann i den norske bokhøsten. Hans ferske debutroman Udødelighetens elixir ble kjøpt opp av 12 utenlandske forlag allerede før den ble utgitt og mottar ovasjoner i norsk dagspresse.

Ungarsk-svensk-norske Gleichmann har skrevet en jødisk slektskrønike som spenner tidsmessig helt fra 1100-tallets Lisboa til vår samtid. Historien om den jødiske Spinoza-slekten bringer oss gjennom Europa, århundre for århundre, og beskriver historiske personer som Hitler og Freud parallelt med Spinozaenes eventyrlige skjebner.

Kom og opplev mannen “alle snakker om” fortelle om sin fascinerende og svært unorske utgivelse! Denne forfatterkvelden inngår i en rekke av arrangementer som varmer oss opp til Oslo Bokfestival 2012, 14.-16. september. Tid og sted: Deicmanske Hovedbibliotek, Arne Garborgs plass 4, onsdag 12. september kl.18!

Velkommen!

Arkivert i:Arrangement