… jeg er litt mellom bøker om dagen. Eller, det vil si… Jeg er i gang med bok to om Abarat fortsatt, men så har jeg så mye annet å drive med, at jeg ikke finner roen på meg.

Men jeg vil gjerne si at bokbloggtreffet var fantastisk hyggelig i går. Tusen takk til Silje, Gro, Rose-Marie, Line, Lise og Elin for et meget godt gjennomført arrangement. Det var kjempefint å få snakke med mange av dere, men det ble ikke nok tid til å snakke med alle jeg gjerne skulle ha hatt noen ord med. Det får vi spare til neste gang – for jeg regner med at dette er noe vi alle kommer til å kaste oss på neste år. ;)

Fikk da rasket med meg noen gratis bøker. ;) Tre av dem fikk jeg av Bokelskerinnen (tusen takk for det!), resten lå der og ropte på meg.

Temperaturen som ble etterlyst i paneldebatten har steget på bloggene i ettertid. Jeg skal ikke skrive så mye om hva jeg tenker om saken her, for det har jeg gjort i flere kommentarfelt, men jeg anbefaler dere varmt å bevege dere til følgende blogger, der debatten har rast i større eller mindre grad: Først kan dere kanskje lese det gode innlegget Line skrev før treffet, som illustrerer stridseplet godt. Beveg deg deretter videre, gjerne til Flukten fra Virkeligheten, Bokmerker, Bokstavelig talt, Bokelskerinnen, Beathes bokhylle, Vestlandets leirgjøk og Rose-Marie. Det kommer stadig reaksjoner, og Knirk har en godt oppdatert oversikt over de som har skrevet om temaet. Det viser seg jo at selv om det kanskje ikke blir tøffe debatter i kommentarfeltene på en vanlig dag, så har de aller fleste av oss mange tanker om dette temaet – og sikkert andre også. Det er spennende å lese!