Jeg har ftt Brageprisen i rets pne klasse, ungdomsbker, for Lille ekorn. Jeg er glad og beret! Takk!

brage-300x256
Foto: Magnhild Bruheim

Det er ofte en ensom jobb skrive, man kan bli bde euforisk og full av tvil – alene. Da er det fint bli lest og f reaksjoner. Her skriver Anne Cathrine Straume i NRKs bokblogg om Lille ekorn, og Lars Petter Sveen skriver om sin leseropplevelse i Bok og bibliotek. Hyggelig lesning!
Men hva syns ungdommene? Det kan du lese mer om her, der ungdommer har lest Lille ekorn og sier sin mening. Det er ulike oppfatninger, og jeg setter pris p rlige tilbakemeldinger. Lille ekorn er – i likhet med enhver bok – ikke en bok som vil bli likt av alle. Hvis du har blitt tvunget av norsklreren din til lese og ikke liker boka – det er helt greit. Finn noe annet lese! ;-)

Jeg har hatt trivelige besk i det siste og vil gjerne hilse til ivrige og godt forberedte fjerdeklassinger i Nome i Telemark. Jeg hadde fine mter med dere p Ulefoss og i Lunde.
P lesefesten for femteklassingene p yer bibliotek var det ogs fint vre – og dere var gode p quizen!