Jeg er med i Elisabeth sin samlesning av norsk fantasy. Nå har turen kommet til boka «Bian Shen» av Torbjørn Øverland Amundsen. Den har akkurat kommet ut og er forfatterens debutbok. Bli med å skap blest om norske debutanter! Vi blogger om boka 8. april, så du har enda god tid. Boka er ganske tjukk, men går raskt å lese, blant annet pga kapittelinndelinga. Det er ikke en typisk fantasybok, så du trenger ikke å være nerd som oss andre. Her har jeg sakset fra Gyldendal sin omtale av boka:

Ville du levd evig, fanget i en barnekropp?

Arthur fyller 14 år i morgen, men han vet han vil dø i løpet av natten. Han vet også at han vil våkne opp i en ny kropp, i en ny familie, hjelpeløs med et spebarns kroppskontroll, men med alle minner og følelser intakt. Arthur er et av Barna som har fått evig liv. Noe som både er et mirakel og en forbannelse. 

Ute av stand til å dø og ute av stand til vokse opp har han levd gjennom verdenshistorien som et barn. Men selv det er ikke nok til å forberede ham på hva som er i ferd med å skje …  

Første bok i en thrillerpreget trilogi som spenner vidt.

Hiv deg med!

Ps. Intervju med forfatteren finner du hos Bokelskerinnen.

Ps2. Du trenger ikke å ha en blogg for å være med. Du kan skrive hva du mener i kommentarfeltet hos Bokstavelig talt.