fe6m7034sJ-scNpqmaxOZAJ4SPcEBiI9EYwJT3c_ptUQFine fine boka!

Linn Strømsborgs andre roman er en varm, velskrevet, nydelig og bra bok om de beste folka ever. Forfatteren har skapt et univers hvor man har lyst til å være mye mer. Jeg ser på boka nå etter at jeg er ferdig med å lese den, og jeg har lyst til å gå inn der en gang til. Boka handler om Eva som er ferdig med mastergraden sin og flytter hjem til mor og far på Furuset og begynner å jobbe i videosjappe mens livet står litt stille. Hun tar opp igjen kontakten med gamle venner, blant annet bestekompisen Jo. Og Jo dere – Jo er en så fin fyr! Så er det sagt. Det skjer på en måte ikke så mye i boka, det er mye hverdag, men likevel så er sidene helt fylt. Jeg liker jo ikke stillestående bøker så godt, men denne boka er ikke sånn  stillestående, den flyter av gårde på sin sjarmerende måte. Strømsborg er sykt god på karakterer, lurer på om jeg noensinne har lest en bok med så troverdige karakterer? De er liksom helt nedpå og likevel så fullstendige og fine. Det er fint å lese en bok om østkanten som gir et så stemningsfullt og presist innblikk. Jeg vil lese mer om Eva – NÅ! Så Linn Strømsborg må skrive mer om de samme folka for da lever de videre nemlig.

Anbefales veldig!

Rose-Marie har også skrevet om boka, og boka har eget soundtrack laget av forfatteren.