Av og til sitter jeg hjemme og glor ut gjennom vinduet. Jeg skal skrive blogg og hodet mitt er like tomt som godteriskålen lørdag kveld. På pc-skjermen lyser en kladd mot meg. Jeg har lest en så fin bok og jeg må forsøke å finne noen ord som kan si noe ordentlig og sant om boka. Noen ganger er det så langt til de orda, og noen ganger føler man at man er på en rar planet som heter BLÅGG og som ingen andre forstår noe av.

Helt til.

Helt til man drar på Bokbloggertreff. Der finner man nemlig tilbake til både skrivelyst og blogginspirasjon. Man blir fylt opp med både det ene og det andre og så husker man at bøker er det aller beste i verden og at bokbloggere er en bra gjeng med folk. Jeg takker for påfyll både fra foredragsholdere og alle deltagere. I år fikk  jeg snakka med litt flere enn i fjor, og det er jeg glad for. Kort oppsummert:

 • Det eneste som er dumt med å være i arrangementkomiteen er at jeg ikke får vært med på Silje sin Bokquiz. Neste år kommer jeg til å ville være med åkkesom, jeg må bare ikke lese gjennom på forhånd. Silje, hører du det?
 • Jeg ombestemmer meg. Jeg er voksen og moden, og tenker at Line snakker fornuft. Jeg har nemlig stått på at jeg skriver «omtaler» og ikke «anmeldelser». Line Tidemann overbeviste meg glatt om at det er bare feigt og at jeg må være kvinne for min hatt og si at jeg faktisk skriver anmeldelser fordi jeg vurderer det jeg leser.
 • Det blir nok en facebook-side for Knirk snart. Elin overbeviste meg om det. Og lærte meg veldig mye jeg ikke kan noe om.
 • Jeg vil lese mer! Hele døgnet! Alltid!
 • Elin Bibliotekar kan alt om Neil Gaiman. Alt. Absolutt ALT. Og veldig mye om Book Crossing.
 • Mange bokbloggere liker ikke å mingle, men de er veldig gode på det. Noen er sjenerte. Noen gikk tidlig. Spiller ingen rolle hvor lenge du blir, så lenge man er glad man kom.
 • Det er dumt å drikke kaffe rett før man skal på som konfransier, hvertfall når man søler alt utover den grønne genseren.
 • Agnes Ravatn var veldig populær – den boka forsvant fort!
 • Tapas er godt.
 • Solgunn har reist langt.
 • Mirthful har blogget lengst.
 • To menn kom og det var vi glad for. Begge het Geir. Tilfeldig?
 • Jeg kjøpte hesten min av Anne Fløtaker for 15 år siden og det husket hun. Jeg tenker det må være moro å jobbe i forlag. Veldig moro!
 • Gyldendal er greie som låner ut kantina til oss. Midt under Oslo Bokfestival.
 • Jeg er takknemlig.

Da gleder jeg meg til å følge dere alle ute i verdensveven – vi sees der!