Picture 118Det skjer altså så mye spennende på bokfronten om dagen – og jeg henger veldig langt etter på det meste. Det er jo i og for seg greit, det er jo bare meg det går utover. Jeg håper mange av oss ses på Forfatterfighten som arrangeres 11. desember på Kulturhuset i Oslo. Jeg skal dit.

Ellers vil jeg gjerne fortelle om NUBB – som er en ganske spennende satsning. Det er blant annet Nina Aalstad, Alexander Eliesen og Bjørg Myhre Ims som står bak initiativet NUBB som står for Nordiske Ungdomsbokbloggere. Det skal være et nettverk for bloggere som skriver om ungdomslitteratur på nordiske språk. Det er fint å samle interessen for ungdomslitteratur i bloggverden, og ikke minst synes jeg det nordiske perspektivet er spennende. Jeg håper på sikt også dette kan bli et sted som ungdom selv også bruker.

NUBB søker etter folk som har lyst til å bidra. Både i redaksjonen, redaksjonsrådet og som blogger. Dessuten er det en logokonkurranse på gang. Og du kan melde deg på nyhetsbrevet som blir sendt ut. Oooog – du kan like siden på Facebook.

Jeg håper nettverket blir spennende for alle som er opptatt av ungdomslitteratur, blogging og nordisk språk.