Summary in English: Illustrator Svein Nyhus wishes everybody a Happy New Year by showing «Det siste året» («The Last Year»), a collection of his twin brother Egil Nyhus’s weekly editorial cartoons for a Norwegian newspaper in 2013.

Klikk for å se en høyoppløst kopi av hele boka

Bloggen ønsker alle et godt nytt år med en imponerende samling avistegninger: «Det siste året» innholder avistegneren Egil Nyhus’ ukentlige kollasjer av karikaturer og kommentarer til nyhetssaker i Romerikes Blad i 2013.

Illustratøren er lillebroren til selveste Svein Nyhus og halvparten av «To menn og en tavle». Flere av Egils treffsikre portretter og satiriske streker ser du her.

Bloggredaksjonen håper tilbakeblikket inspirerer til ettertanke og refleksjon, så vi alle skjerper oss i 2014. Okei?

Se også:
Bevis for Egils overlegne tegneferdigheter
Portrettintervju med Egil Nyhus 2012 (med bilder og film)