DrengenBentebing og jeg har funnet ut at vi vil lese «Neverwhere» av Neil Gaiman sammen – er det flere som vil være med? Samlesning er stas – det betyr at vi skriver om boka samme dag. Da blir det ofte litt gode diskusjoner akkurat den dagen i kommentarfeltene. Og ps. du trenger ikke å ha en egen blogg for å være med – det er bare å lese og kaste seg på i kommentarfeltene.

For at flest mulig kan bli med setter vi datoen til SØNDAG 9. mars. Da har du god tid til å låne/kjøpe boka og få lest den.

Det som er litt spennende er at denne boka kun foreligger på engelsk, MEN – på norsk finnes den som tegneserie (hvor Gaiman har med en medforfatter og en tegner). Bentebing skal lese tegneserien, jeg skal lese boka på engelsk, og da kan det jo bli litt spennende å se hvordan lesningen påvirkes av de ulike fortellerformene. Går ut fra at handlingen er lik? Det gjenstår å se. Bli med da vel!