24. februar 2014
Hei Gerhard !
Jeg er veldig glad for å motta e – post , fordi det forteller meg at jeg er så interessert i deg = ) .
Jeg er veldig glad for å motta fra du bildene dine . Visste du liker bildene mine ? Jeg håper det, vil jeg sende deg flere bilder senere .
Min venn , jeg har en masse spørsmål for deg . jeg ønsker å skrive dem i brevene mine , håper jeg at du vil svare meg ærlig ? Ok ?
Jeg ønsker å fortelle deg litt om sitt arbeid : Dessverre , Jeg jobber hardt og bruker mye tid til det . Men for deg , kan jeg alltid finner fritiden .
Jeg jobber som veterinær lege . Jeg er en kirurg ! jeg elsker jobben min ! Jeg elsker dyr og for dette jeg valgte dette yrket .
Dyr – Dette er menneskets beste venn ! Derfor må vi ta vare på dem ! gjør du elsker dyr ?
Hvor jobber du ? Liker du jobben din ? Jeg er veldig interessert i å vite hvor du jobber !
Jeg håper jeg ikke spør deg for mange spørsmål? Jeg håper du er ikke vanskelig å svare på mine spørsmål . Jeg bare virkelig interessant å bli kjent med deg nærmere .
Tilgi meg , men det er på tide å ta pasienter , og begynne arbeidet mitt . Jeg skal skrive et brev til deg senere .
Din Darya !

————————————————————————

24. februar 2014
Kjære Darya!
Du kan stille meg så mange spørsmål du bare vil.
Selv jobber jeg som sjef for markedskommisjonen. Ofte tar jeg meg i å tenke at det må være noe mer enn marked, og at det må være et liv utenfor kommisjonen. Så går de tankene over og jeg går til arbeidet med hodet hevet.
Jeg arbeider mye, akkurat som deg.
Jeg har også et nært og godt forhold til dyr, og det har jeg alltid hatt. Ikke så nært som min nå avdøde grandonkel Toralf, som var småbruker, men som, etter at det ble utstedt et besøksforbud mot ham fra vergene til Rosa, en Østlandsk rødkolle, måtte selge gården og flytte til et tettere befolket område.
Jeg må også gå nå. Jeg må i et møte. Jeg går ofte i møter.
Noen ganger er det som om det er det eneste jeg gjør.
Gerhard

————————————————————————

24. februar 2014
Hei Gerhard !
I dag er arbeidsdagen min over. Jeg bare kom til huset mitt .
Jeg bor langt borte fra jobben . Noen ganger går jeg hjem til fots . Når jeg går på foten tar meg ca 40 – 45 minutter . Nå har vi veldig raskt mørkner .
Jeg er redd for å gå om natten ! Så etter jobb , jeg går hjem med en gang . i Russland veldig ofte er det ulike forbrytelser . Så jeg er alltid veldig forsiktig !
Hvordan håndtere kriminalitet i landet ditt ? Jeg hørte på TV at i ditt land et lite kriminelle ! Er det sant ?
Beklager , jeg glemte å fortelle du hvor jeg bor . Jeg bor i Russland .
Når jeg har fylt ut spørreskjemaet på en datingside , jeg kunne ikke legge den russiske zip ! Jeg bor ca 1300 miles øst for Moskva ! Jeg bor i Emva , Knyazhpogostsky han være i regionen , i nord i landet . Jeg kan sende deg noen bilder av byen min . jeg lurer virkelig på hvor du bor .
Vennligst fortell meg mye om byen din ! Jeg er veldig interessert i å høre om det ! Jeg er veldig sliten etter jobb , og jeg trenger å hvile . Dessverre er det mange dyr er syke ! Og jeg gir dem en mye tid . Men jeg er glad for at jeg kan hjelpe syke dyr . Jeg ønsker å sende deg mitt bilde gjort ? i sommer , håper jeg du vil like det . Jeg håper du vil skrive til meg i morgen . Jeg elsker å prate med deg .

Darya !
————————————————————————
25. februar 2014
Kjære Darya! Da er jeg endelig hjemme. Jeg bare tok flyet, og før jeg ante hva som hadde skjedd, bare landet jeg her.
Byen jeg bor i heter Lausanne. Har du hørt om den?
Det gjør meg så vondt å lese om din utrygge, lange vei til og fra arbeidet. Her hvor jeg bor er gatene opplyste og alltid feiet rene for søppel. Men jeg er allikevel sjelden ute, uten at jeg kan forklare hvorfor. Når man har en jobb som min, liker man av og til å ha litt tid for seg selv. Jeg har måttet venne meg til å trives i eget selskap, og det var ikke bestandig jeg gjorde det.
I mange år var jeg en mann som hensynsløst utnyttet alt og alle til egen vinning, og til slutt endte jeg opp med et forhold til makt som en alkoholiker har til spriten: Han drikker ikke fordi det er godt, han drikker fordi han må. Dermed måtte jeg ta et langt skritt tilbake, og virkelig se på meg selv. Og det jeg så gjorde at på dager som dette holder jeg meg heller hjemme. Jeg ser på dyreprogrammer på fjernsynet, siden jeg elsker dyr, og jeg tenker på hvor godt det er å bo i by der kriminaliteten er såpass lav som den er her. Luften er frisk, og man hilser blidt på hverandre når man møter hverandre på gaten. Men dette kommer selvfølgelig ikke til å vare. Jeg har fått indikasjoner på at man ønsker utskiftninger i ledelsen. Det har kommet frem kritikk på hvordan vi gjør ting. Det mumles igjen og igjen om arroganse og elfenbenstårn. Men når sant skal sies, Darya, er ikke dette noe som bekymrer meg. Kanskje dette er dyttet jeg trenger for å komme meg vekk fra en verden fylt med spread sheets, flip overe, økonomiske kalkyler og bare en drink til for å komme seg gjennom lunsjen. Kanskje dette er hva jeg trenger for å komme videre. Kanskje jeg snart kommer til å være en fri mann.
Din Gerhard

[Fortsetter i del 3]