26. februar 2014
Hei Gerhard ! Jeg er veldig glad for å motta brevet .
I dag har vi perfekt vær . I morgen sola skinner og fuglene er synge .
Jeg glemte å fortelle deg hvor jeg ble født ! Jeg ble født i byen av Emva ! Byen vår er spesielle klima , da det ligger på nordsiden av landet .
Våre vintre kan vare i seks måneder . Men når sommeren kommer , vi har soppen vokse , jeg elsker min mor for å plukke sopp . Du elsker å plukke sopp ?
I min by er det mange parker ! Ikke langt fra huset mitt Det er en skog ! I sommer min søster og jeg går til skogen og samle bær .
Noen ganger etter jobb jeg går gjennom parken med en venn ! Jeg spiste nylig en , og snart jeg kommer tilbake til arbeid . Forresten , hva er din favoritt mat til deg ? Hvilken foretrekker du : søtsaker , kjøtt , fiske? Fortell meg dette . Jeg kan godt lage forskjellige retter . Min mor lært meg at for mange år siden . Du kan være sikker på dette , på den tiden jeg kan lett gjøre et utvalg av salater , supper , samt vilt og fisk . å stor grad , jeg foretrekker fisk , så vel som jeg virkelig liker frukt : kiwi , bananer, ananas og meloner .
I dag vil jeg forberede hjemme kinesisk kylling og grønnsakssalat . Kanskje du elsker deilig mat ?
vi har et ordtak : «veien til en manns hjerte – går gjennom magen hans ! »
Mange ganger jeg var overbevist om dette da jeg så min far . Derfor Jeg håper at vil vinne hjertet ditt med hjelp av mine kulinariske evner .
Dette er en spøk 🙂 ! Jeg venter på meldingene dine !
Darya din !

————————————————————————

26. februar 2014
God kveld Gerhard ! Min arbeidsdag er over.
Jeg glemte nesten å fortelle deg at min arbeidsplass er en datamaskin . Jeg bruker en datamaskin hjemme og på arbeid .
Jeg ble fortalt at det er et program som lar deg ta kontakt på chatten! I går prøvde jeg å installere dette programmet . Jeg ønsket å kontakte deg i chat ! Men jeg gjør eller hva som ikke skjedde . Datamaskinen min er veldig gammel . Og dette har han ikke støtter et slikt program . Men tross
at jeg vil skrive til deg via e – post ! Tross alt , er det en glede for meg å skrive til deg .
Jeg vil også gjerne spørre deg hvordan du føler om hunder ? gjør du elsker hunder ? Jeg veldig mye elsker hunder !
Hjemme har jeg en hund ! Hans navn er Vasja ! Jeg elsker dyr og jeg har alltid hatt lyst til å ha mange hunder hjemme !
Men moren min er allergisk mot hunder ! Så jeg har bare en hund ! Og du gjør ikke har allergi mot hunder ? Jeg ønsker å sende deg bildet mitt , jeg har også en bilde av min hund . Jeg håper at du liker bildene mine .
Med dette konkluderer jeg min brev ! I dag er jeg veldig sliten ! Jeg skal vente på brevet ditt !
Din venn Darya ! Bye – Bye !

————————————————————————

27. februar 2014
Kjære Darya! Det har tatt meg litt tid å svare på dine fine brev, og det må du tilgi meg. Når man er så opptatt i et så viktig arbeid, som genererer titalls millioner dollar i uken, er det fort å bli oppslukt av maskineriet.
Leiligheten jeg bor i er stor, men samtidig så tom. Den ligger midt i Lausanne sentrum. Det er fint vær her også. Jeg har nettopp tatt et bilde fra mitt kontorvindu og sender det til deg.
Det er sjelden jeg er ute i naturen. Av og til, når jeg er hjemme på gården jeg vokste opp, tar jeg meg lange turer. Da blir det mest at jeg nyter stillheten og friheten, og det blir sjelden til at jeg plukker sopp eller bær.
En av de siste gangene jeg gjorde det, var da jeg fant små klynger med sopp som vokste i hestehagen. Jeg plukket dem med meg, stekte dem opp, og spiste dem sammen med en god biff og en perfekt rødvin. Senere brukte jeg noen timer på å klamre meg fast til gulvet mens møblene gikk til angrep på meg og snerret: Du fortjener ikke det du har! Du er ingenting!
Selv er jeg glad i mat og usigelig glad for å ha en god forbrenning. I min jobb kreves det at man er med på middager, og fete sauser og gratinerte poteter fører til at jeg av og til kan kjenne hvordan fettklumper sklir rundt i blodomløpet. Men hittil har det gått bra. Bank i bordet!
Jeg er så heldig at i kjelleren i bygningen der jeg bor befinner det seg et fitness senter, og der tilbringer jeg tiden hvis jeg har anledning til det. Trening er godt for meg, og det hjelper mot både fedme og depresjonene som jeg av og til rammes av på uforklarlig vis. Brevene fra deg, Darya, gjør at jeg lettere kan komme gjennom tunge perioder. Og bilder av hunder gjør meg også godt. Jeg elsker hunder av typen som Vasja er, med pinner stikkende ut av munnen. Er han blind?
Jeg lo godt da jeg leste det du skrev om veien til mannens hjerte. Det viser at du har humor, og det er noe jeg setter pris på. På kontoret er jeg kjent for å slå både den ene og den andre spøken, og jeg velger å se på meg selv som relativt selvironisk.
Nei, Darya, nå tror jeg det er på tide å ta på seg frakken og gå ut og nyte det fine været. Det er ikke ofte slik her, så da må man ta anledningen i akt.
Din Gerhard

————————————————————————

27.februar 2014
Kjære Darya! Endelig hjemme etter en forfriskende tur! Jeg kom til å tenke på noe når det gjelder hunder. Noe som den gamle vismannen Mikhail Bulgakov en gang så vakkert sa: ‘Jeg er en kjekk djevel. Er jeg kanskje en ukjent hund prins – inkognito, hunden lurte beundrer den raggete kaffe-farget hund med en godt fornøyd snute vandrende om i dypet av speilene. Det er meget mulig at min bestemor syndet med en Newfoundland.’ Har du lest noe av Mikhail Bulgakov? Det er ingen som beskriver den grenseløse kjærligheten som ham. Jeg tror hans bok ‘Mesteren og Margarethe’ er en av mine favorittbøker. Jeg har lest den utallige ganger. Har du lest den? Fortell meg om hva du liker å lese.
Din Gerhard

[Fortsetter i del 5]