28. februar 2014
God ettermiddag Gerhard ! Hvordan er det du gjør i dag ? Jeg er veldig glad for å mottatt brevet . Når jeg ser brevet ditt , blir jeg lykkeligere . jeg er veldig glad for å motta fra deg bildene dine . Kjenner du en mann ved navn Arthur ?
Nei hunden min ? Er ikke blind , det er bare et bein .
Nylig hadde jeg lunsj , og jeg har litt ledig tid til å skrive et brev til deg .
Fortell meg hvordan du tilbrakte dagen ! Hvordan vil du tilbringe fritiden din ?
Jeg ønsker å fortelle deg om mine hobbyer !
I vårt land , de alle lytte til utenlandsk musikk . jeg liker å høre på rolig musikk, for eksempel klassisk . I Russland , også, det er noen sangere som sanger jeg liker også .
Jeg liker også å gå til filmer . I vårt land , viser en rekke utenlandske filmer ! Mest av alt jeg liker å se filmer om kjærlighet , men jeg liker også å se på eventyr ! jeg liker spesielt en av de gamle filmer om kjærlighet » Titanic » Har du se den filmen ? Det er en vakker film om kjærlighet når jeg ser det jeg alltid gråte . Hvis du ikke har sett denne filmen , foreslår jeg at du ser det !
Når var siste gang jeg var i en kinosal . Jeg så en veldig interessant film » Tre meter over himmelen » Dette er en film om kjærlighet . Dette er et svært moderne film , og jeg foreslår også at du ser det .
i tillegg til å se på film , liker jeg å tilbringe tid i naturen . jeg liker utendørs for å puste frisk luft . Og beundre hennes skjønnhet . Jeg også nyte bruke fritiden i nærheten av vannet . Jeg hadde en god svømmetur . I sommer , jeg ofte komme til elva , som ligger ved siden av byen vår .
Jeg liker også sykler. Jeg selv har et bilde med en tur på sykkelen . jeg skal sende deg noen bilder . Jeg vil også være glad hvis du skriver om din hobbyer .
Det er en glede for meg å kommunisere med deg . Jeg venter på din brev . Jeg skal skrive til deg senere .
Din Darya !

————————————————————————

28. februar 2014
Kjære Darya! Takk for ditt fine brev og ditt interessante spørsmål.
Nei, jeg kjenner ikke Arthur. Eller rettere sagt, jeg kjenner flere ved navn Arthur, og vil ikke regne noen av dem som noe annet enn perifere bekjentskaper, av grunner jeg helt ikke vil snakke om. Så svaret på spørsmålet ditt er nei, men det kan være ja.
Jeg elsker å høre på musikk. Enkelte kvelder sitter jeg for meg selv, i leiligheten, mens jeg hører på litt lett klassisk musikk. Kveldene blir ofte lange her i Lausanne. Det er lite for meg å se på tv, siden jeg ennå ikke behersker fransk fullkomment, og de fleste bøkene i leiligheten min har jeg allerede lest.
Dessverre ser jeg ikke spesielt mye på film, Darya, jeg synes at livet i seg selv er et så stort eventyr, at jeg ikke trenger kunstig lyssetting og søtladen musikk til å fylle det. Men jeg husker at jeg så Titanic da den gikk på kinoen, og syntes det var en god film, selv om jeg visste hvordan det ville ende.
Når jeg ikke er på fitness senteret, spiller jeg ganske ofte squash. Min faste treningspartner er min gode venn Juan Antonio, eller Tony som vi kaller ham. Jeg sender med et bilde av ham og meg tatt for noen dager siden.
Nei, nå må jeg få på meg smokingen. Jeg skal i et selskap i Luxemburgs ambassade kveld.
Det blir nok en aften som alle de andre, og mine tanker kommer nok til å vandre.
Hvordan tilbringer mon du kveldene dine?
Gerhard

————————————————————————

1. mars 2014
God kveld Gerhard ! Jeg er veldig glad for å motta fra deg bildene dine .
Helge kveldene jeg liker å tilbringe med familien min .
 I kveld fortalte jeg min mor som møtte deg! Jeg sa at jeg møtte deg internett . Min mor bekymrer meg . Hun sa at det er veldig farlig å møte mennesker fra andre land via Internett. Men jeg sa til min mor at du er en god person og du kan ikke gjøre meg syk ! Du far meg til å føle deg som en kvinne igjen , du er min kjær !
Moren min stoler på meg og ønsker meg lykke til ! Jeg tror at var bekjent har allerede brakt oss mer glede . Jeg ønsker virkelig å fortsette var samtale . Tross alt , er det en glede for meg å kommunisere med deg .
Jeg ønsker å fortelle deg om min familie ! Navnet på min mor Olga ! Hun var 56 ar gammel . Hun virker ikke lenger . Tidligere jobbet hun i en sykehus som lege . Hun er nå pensjonert . Min far er nå 57 år gammel . Han heter Alexey . Det heller ikke pensjonert . Tidligere jobbet han for politiet . Da jeg var liten , pleide jeg a spille med ham i gjengen . min Faren var en svart pistol . Han gjorde ikke tillate meg å røre våpenet sitt . Pappa sa det var farlig . Jeg var ung og forsto det ikke . Men nå har jeg vokst å forstå hvor viktig arbeidet til politiet. Jeg har allerede fortalt deg at i min by en rekke kriminelle . Min far kjempet dem . Jeg er veldig stolt far !
Da han pensjonerte seg , begynte han å drikke vodka . Vi kan ikke stoppe det .
Min søster studerer ved Institutt for oversetteren .Hun er fortsatt ung . Hennes navn er Marina . Hun var 23 . Jeg vet ikke lenger hva å fortelle deg om min familie . Jeg håper du glad for å vite om min familie .
Jeg sender deg et bilde med min mor . I tillegg har jeg et bilde med min søster i bildet, vil det vises til venstre og til høyre er min venn Ekaterina . Jeg vil vente på svaret .
Din Darya ! 

————————————————————————

2. mars 2014
Hilsener Gerhard! Jeg kunne ikke jobbe hele dagen lett, tenkte jeg at jeg vil komme i hjemmet, vil jeg se brevet og min sjel igjen vil starte synge. Men i dag har jeg og har ikke fått svaret. Virkelig at det har skjedd med deg? Egentlig er jeg ikke interessant for deg? jeg likevel håper at i nær fremtid vil du svare meg.
Hilsen Darya!!!
————————————————————————

6. mars 2014
Kjære Darya! Takk for ditt fine brev. Du trodde kanskje jeg hadde forsvunnet, men det har ikke skjedd. Eller … på en måte gjorde jeg det.
La meg forklare: Etter at den store avslutningsseremonien var over og jeg vel var hjemme i Lausanne, kom det over meg en slik tristhet, en slik tomhet, en slik maladie, omtrent som etter et samleie. Den vokste seg stadig større dag for dag. En liten stund var brevene fra deg, kjære Darya, nok til at jeg kunne fortsette, men etter hvert innså jeg at de ikke rakk heller. Derfor ble det til at jeg hadde noen dager med tung drikking hjemme i leiligheten. Jeg klarte ikke å stå opp om morgenen, og jeg måtte ringe til arbeidet og gi beskjed om at jeg var syk.
Og syk var jeg, Darya. Syk på sjelen.
I motsetning til deg har jeg ingen nære venner å gripe fatt i for å unngå å gå under. Jeg har ingen Ekaterina i mitt liv som kan holde rundt meg og hviske at alt skal bli bra. Jeg har bare deg, Darya, men du er så langt borte.
Kjære Darya. Kjære, kjære Darya! Noen ganger forbanner jeg at du kom inn i livet mitt, for du viste meg hvor tomt det var.
Hvor sterkt jeg ønsker at jeg kunne se deg, ikke bare på et fotografi, men i virkeligheten. Eller virkeligheten? Jeg har et kamera på min datamaskin, har du ett på ditt? Vi kan la levende bilder flyte mot hverandre gjennom eteren, og jeg kan høre stemmen din. Det kalles visst Skype. Tony kalte det i hvert fall det. Det er slik han kommuniserer med sin kone.
Heldigvis klarte jeg å komme gjennom denne korte perioden med tungsinn. Det har vært verre tidligere. Jeg har tro på at jeg skal klare meg gjennom dette nå.
Flasken er satt bort for en stund. Lange turer blir gjennomført hver dag. Doktoren har skrevet ut piller som skal stimulere de riktige hjernesentrene, kile de litt slik at sjelen min kan le igjen.
Jeg vil så gjerne le.
Din Gerhard

[Fortsetter i del 6]