rødstrupeVi er i gang med Fugletribunal -måneden, og ingenting er vel bedre enn å starte med det vi på klingende godt norsk kaller en giveaway. Samlaget har lovet oss signerte eksemplarer av Fugletribunalet samt tre andre Ravatn-titler – besvime, det er gøy! – og flere av dem er signert.

Vil du ha? Da kan du bare skrive i kommentarfeltet under her og så trekker jeg en tilfeldig vinner om en ukes tid. Spesifiser om du ønsker Fugletribunalet (innbundet) eller om du ønsker en av de andre titlene: Veke 53 (spesifiser om du ønsker pocket eller innbundet), Stillstand (pocket), eller Folkelesnad (innbundet).

Og du. Jeg tenkte å forsøke og få til et lite intervju med Ravatn, og da tenkte jeg at dere som har lest boka kanskje har noen spørsmål dere ønsker å stille forfatteren? Det hadde vært fint å få til en bredere dialog mellom forfatteren og oss i løpet av samlesningen, så jeg tar gjerne i mot spørsmål og ting dere har undret på i lesningen av boka. Still de gjerne i kommentarfeltet under, så plukker jeg derfra, evt. send til meg på e-post lise @ snirkelsnakk.no

Ellers er det planlagt flere Fugletribunal-inspirerte innlegg i måneden som kommer. Følg med og kom gjerne med innspill til innhold. Følg med på omtaler av Fugletribunalet her. 

God lesning!