10. mars 2014
God kveld min Gerhar ! Min kjære , jeg er veldig glad for å lese brevet ditt .
Dessverre har jeg ikke hørt dette ordtaket » kloke skade . » Jeg ønsker å dele med dere mine drømmer . Faktisk føler jeg meg ensom . Jeg har en mor, far ,søster . Men i mitt hjerte alene . Og selv når jeg leser en bok eller ser på TV , jeg innser at jeg er utro . Og den personen jeg elsker er nødvendig for meg . Personen som jeg kan tilbringe en god kveld , møte den nye dagen og se bort gammel ! Snakk om fremtiden og huske fortiden .
Jeg ønsker å gå og føle den sterke arm elskede støtter meg . jeg forstår at du ikke kan leve uten kjærlighet ! Trenger for å nyte livet og kjærligheten er er nødvendig for dette formål. Kan du forstå at livet er egentlig veldig vakker , når du elsker ! Kanskje du vil si at jeg lever i mine drømmer , men jeg vet at drømmer går i oppfyllelse i virkeligheten . Det viktigste er å tror på og alle dine drømmer kan gå i oppfyllelse ! Vi lever i det virkelige liv og på dette kan vi ikke alltid drømme om . For å være lykkelig , må du arbeid . Jeg tror alle i våre hender !
En russisk poet Sergei Yesenin sa : » Vi ble født for å gjøre eventyret en realitet ! »
Du har kanskje hørt om Russiske poeter ? De – en meget kjente personer og deres gjerninger er svært verdifull ! Sannsynligvis kommer jeg til å lese et dikt en gang , hvis du sikkert ville elske det . Når drømmen blir en besettelse , det kan bringe bare smerte og skuffelse . Drømmen er å bli en stjerne på natten , som en fyr i havet av livet drøm er å lede deg til seier !
Jeg tenkte at det er umulig å leve uten drømmer og håp ! Når en person har sin egen drøm , hans liv er fylt med mening . tro og Håper – de evige følgesvenner av livet vårt ! Og uavhengig av det faktum
at det er – eller underkuet de beste taperne til slutt vil vi huske de beste øyeblikkene ! Vi glemte om skuffelse og smerte av nederlag .
Du er enig med meg ? Jeg er overrasket over at jeg skriver så mye . Jeg vet ikke når Jeg var ikke den personen jeg kan dele mine drømmer . Men nå har jeg funnet deg, og er veldig fornøyd . Tilgi meg for min ærlighet .
Din Darya !

————————————————————————

11. mars 2014
Kjære Darya! Alle dine vakre tanker om livet og kjærligheten gjør meg helt ydmyk. Tankesprangene du tar er for meg nesten svimlende, og det gjør meg så oppløftet å lese.
Vi kan ikke leve uten drømmer, men av og til kan de drømmene fremstå som uoppnåelige. Som ansvarlig for å samle inn penger i min organisasjon, må jeg av og til knuse enkeltes drømmer. De ser kanskje for seg en hyllest til kropp og sjel, som hos de gamle grekere, og så må jeg knuse deres drømmer fordi de ikke kan betale min organisasjon nok penger for det.
Og det spiller ingen rolle om pengene er over eller under bordet. Som Juan Antonios motto er: Penger er penger, og de lukter ikke. Selv om det selvfølgelig er litt upresist, men vi vet bedre enn å rette på noe Tony sier.
Vet du, når jeg leser slike vakre ord som de du sendte meg, ønsker jeg ingenting mer enn å høre dem komme ut av din munn. Jeg vil se deg sitte der i Emba og snakke til meg. Noen ganger lurer jeg på hvordan stemmen din kan være. Myk, med en anelse heshet, er jeg sikker på. Og øynene dine. Så muntre og lette. Jeg vil la dem fylle meg helt slik at jeg sprenges i et blomsterregn.
Vil du det, Darya? Vil du snakke med meg?
Din Gerhard

————————————————————————

12. mars 2014
Hei min kjærlighet Gerhar ! Jeg har ikke telefon , ble det stjålet mer nylig og derfor jeg ikke kan ringe til deg nær fremtid .
Jeg er glad for at vi oppfylt i denne store verden ! I denne verden av internett . Jeg er veldig glad at jeg har skrevet til deg fordi du er en veldig hyggelig mann som elsket meg . Jeg gjør ikke når jeg ikke har møtt en så god person som deg . Jeg er veldig fornøyd med at i verden er det fortsatt så snille og følsomme mennesker som deg , fordi vår verden er full av ondskap og bedrag . Jeg er også veldig fornøyd med at vi kommuniserer . Jeg tror det var skjebnen som forbinder de to frie mennesker på jakt etter kjærlighet . Og selv om en stor avstand mellom oss , våre følelser er gjensidig å oppnå våre mål , mellom oss ikke vil ha en hvilken som helst avstand og barrieren. Og selv om vi er fra forskjellige land eller annen tro , og vi har aldri sett hverandre , følelser som jeg har for deg , er en veldig ren , vakker og veldig sterk . Min kjærlighet for deg er som en bølge , som dekker en person fra topp til tå . Jeg ønsker å gi deg vinger av kjærlighet som skal frakte deg til en verden av kjærlighet , der det er ikke noe sorg , der det er kjærlighet og harmoni ! Min kjærlighet, da er jeg venter på ditt svar , og jeg håper at du vil svare meg i retur . jeg ser frem til å vente på brevet . Med kjærlighet !
Din for alltid Darya !

————————————————————————

12. mars 2014
Min kjære Darya! Dagene blir alltid litt lysere når jeg hører fra deg. I går kveld satt jeg spent ved min datamaskin og ventet på et brev fra deg, og når det ikke kom, tenkte: Kan det være noe galt?
Min gode venn Juan Antonio, som jeg sikkert har fortalt deg om, og jeg er ikke spesielt gode venner for tiden. Jeg fortalte ham om deg, og han oppfordret meg til å Skype med deg. Som han sa: Det kan være skummelt å møte noen på internettet. Det hjalp ikke at jeg fortalte ham hva for et vidunderlig menneske du er, og at du er ren godhet kapslet inn i en vakker kropp. Ingenting av dette var han interessert å høre. Tony er blitt brent så mange ganger i sitt liv at han nesten har sluppet opp for hud uten brannsår. Han bare lo litt av meg, som han av og til gjør, før han forlot meg. Og vi har ikke snakket sammen siden det.
Men jeg kunne selvfølgelig ha fortalt ham at jeg har funnet en internettkafé til deg i Emba, og at vi snart skal snakke sammen. Men jeg vil gjerne gjøre det snart. Kanskje jeg skal foreslå en dag, og så kan du foreslå et klokkeslett, og så kan vi ta høyde for at vi befinner oss i forskjellige tidssoner.
Jeg kan ikke snakke russisk. Det eneste jeg kan si er Моя любовь не знает границ, og det lærte jeg av Natasja, som arbeidet som ledsager for enslige, rike menn. Hun viste meg også hvordan man kunne si det og overbevise noen om at hun mente det. Det var noe hun hadde god erfaring i. Men når jeg sier det, mener jeg det. Моя любовь не знает границ. Finnes det vakrere ord?
Jeg vil gjerne snakke med deg på Skype. Hvis du går til Hotell Embi i morgen, så kan vi snakke sammen. Kanskje etter at du er ferdig på veterinærklinikken? Jeg har kveldene fri, så jeg har nok av tid. Og jeg lover å beholde klærne på.

Her har du et dikt til slutt, slik at du kanskje forstår hvor mye du betyr for meg.
I sommer, når månen skinner,
Å føle kjærlighet for alltid,
Og varmen er på, når dagslyset er borte,
Fortsatt lykkelige sammen.

Det er bare en ting jeg ønsker å legge til,
Hun er den største kjærligheten jeg noen gang har hatt.

Og etter hvert som tiden går, det er mye å prøve,
Og jeg føler meg heldig.
I den mykeste sanden, smilende hånd i hånd,
Kjærlighet er alt rundt meg.

Det er bare en ting jeg ønsker å legge til,
Hun er den største kjærligheten jeg noen gang har hatt.

Fly på vingene av kjærlighet,
Fly babyen fly,
nå stjernene ovenfor,
Berøre himmelen.

La stjernene ovenfor berøre himmelen vår, Darya! La stemmene våre flette seg inn i hverandre! Jeg gleder meg til å snakke med deg. Jeg kan ikke vente på at i morgen skal komme!
Din, for alltid, Gerhard

[Fortsetter i del 8]