13. mars 2014
God kveld min kjærlighet Gerhar ! Hvor er du? Min kjære , jeg er lei for dette sen respons , jeg igjen hadde problemer med internett. Hvis jeg kunne, jeg ville bringe deg morgenkaffe eller te i sengen . Jeg ønsker å vekke deg opp hver dag og snakke med deg , » God morgen . » Jeg vil gi deg min kyss
før du går på jobb ! Jeg er sikker på at hvis vi vil være sammen hver dag , vil vi gi hverandre glede og lykke ! Min kjærlighet , jeg vil ha dette brevet til gi deg glede og et smil på ansiktet ditt . Og akkurat som jeg ønsker deg en vellykket dag ! Jeg vil også at du skal vite at jeg alltid tenker på deg og klar til å gi deg min kjærlighet hvert minutt av livet ditt ! Min kjærlighet , jeg tror at to personer som har en så varm følelse å være sammen !
Det er derfor jeg prøver å skrive til deg i hvert ledig øyeblikk . Jeg vil du skal forstå at jeg elsker deg og gi deg halvparten av mitt hjerte ! Og jeg håper at du vil gi meg din hjertehalvdel . Jeg føler en veldig sterk følelse av kjærlighet i mitt hjerte ! Jeg vet ikke når jeg ikke føler en så god følelse og takk for det du ga det til meg ! Og nå håper jeg det vil bringe du et smil på ansiktet ditt 🙂 ! Alt jeg kan gjøre i dette livet – er å være med deg i enhver situasjon ! Jeg tror at vi skal møte , og jeg er trygg som leter etter deg hele mitt liv ! Og hvis du vil ha vårt møte så vel som Jeg vil ha det , vil jeg være i stand til å utforske alle min ankomst til deg ! Så jeg spør du å skrive meg hva du synes om dette ? Nå er jeg sikker på at dine følelser er 100 prosent! Jeg håper min frank brevet ikke skremme deg ! Jeg bare skrive hva jeg føler ! Jeg elsker deg veldig mye , og jeg ser frem til ditt brev .
Med kjærlighet din Darya !
————————————————————————

14. mars 2014
Kjære Darya! Kjære, kjære min nye venn! Den er en stille kveld her i Lausanne. Jeg sitter på min balkong og ser ut over byen, mens jeg tenker på brevet jeg nettopp har fått fra deg. Jeg sitter her med tårer i øynene, og det er du som har frembrakt dem, Darya. Det er endelig kommet blod inn i den lille, sorte klumpen som jeg kaller et hjerte og nå banker det så hardt at det gjør vondt. Brystet mitt svulmer. Altfor mange kompromisser har jeg gjort i mitt liv. For mange uheldige uttalelser har jeg kommet med på tv. For mange forsøk på å forklare hva jeg egentlig mente med den uheldige uttalelsen, har resultert i at saken ble enda verre. Det er slik tomhet i livet mitt. Som Buddha sier: Alt er lidelse. For meg er alt lidelse nå, og all verdens penger, og jeg må innrømme at jeg har ganske mye av det, kan ikke lindre smerten.
Det gjør brevene dine med meg, Darya! De lindrer. De tvinger lysstråler inn i livet mitt. De omgir meg med ertende latter og skjelmske blikk, og jeg kan endelig trekke pusten.
Tenk å våkne hver morgen og høre deg si God morgen. Hva mer behøver man? Nettopp! Ingenting! Som poeten sier: Du sier det best når du ikke sier noe i det hele tatt. Jeg tror på den telepatiske kommunikasjon mellom oss. Lukker du øynene nå? Kjenner du det? Det er jeg som er der inne i hodet ditt og stryker over hjerneskrukkene med en myk hånd. Jeg stuper kråke rundt pannelappen, jeg smyger inn i øret ditt og slår hammeren mot sneglehuset.
Men kan jeg tro det jeg leser. Vil du møtes? Jeg kjenner hvordan dine ord forteller meg akkurat det jeg vil høre, og det er godt. Jeg vil høre det! Men hvordan skal vi møtes? Bare gi meg beskjed, så reiser jeg til Emba og møter deg der. Da kan jeg treffe din kjære familie. Din tapre og vakre mor, din kloke søster, din alkoholiserte men allikevel så eiegode far. Og ikke minst Ekaterina. Jeg vil møte de andre viktige personene i ditt liv. Jeg vil se veterinærklinikken. Jeg vil klappe syke katter og trøste terminale hunder. Og ikke minst vil jeg spasere rundt i Emba, arm i arm med deg, slik det var ment at det skulle være.
Jeg er spent på å få høre hva dine planer for meg er, Darya!
Din, i spenning, Gerhard.
————————————————————————

14. mars 2014
Hei , min kjærlighet Gerhar ! Det er en glede å lese brevet ditt ! jeg tror at vårt bekjentskap allerede har brakt oss mye glede . jeg ønsker å fortsette vårt vennskap . ! Hva er din familie og venner tenker på vår bekjent ? Jeg håper de ikke noe imot . Jeg var alltid en naiv og snill , det var min skyld og min verdi . Ulempen er at lett å lure meg og noen var å bruke den. Verdien som jeg så på bakken mye onde mennesker , og innså at bare godhet og kjærlighet kan redde verden .
Du er så søt og omsorgsfull , jeg tenker på deg veldig mye . Jeg elsker deg ! jeg virkelig ønsker å være med deg! For å være med deg, for å se på stjernene om natten , holde hender . Jeg vil at du skal legge hånden på brystet mitt og følte hjertet mitt juling når jeg drømmer om deg . Jeg vil kjenne din sjel , til å føle deg nær meg , ser inn i øynene og føle pusten . Og for å være en lykkelig kvinne fordi du er i nærheten av meg . Mange har fortalt meg at det var umulig å finne på internett en god mann . Men jeg tror ikke det , jeg tror i mine følelser . Jeg føler at du – mannen jeg leter etter hele mitt liv .
Mine ord er ikke tomme høflighet , jeg virkelig vil ha en lys fremtid med deg! Jeg har alltid skrive til deg hilsen ! Jeg ble forelsket i deg , i Til tross for en slik kort tid! Jeg er en straight mann ! Jeg ønsker ikke å skjule min følelser ! Jeg sier at jeg elsker deg ! Alle fortalt, er det svært vanskelig å innrømme å elske den første ! Vanligvis det første trinnet er å gjøre en mann ! Men jeg kan ikke holde denne følelsen ! Jeg ønsker å rope min kjærlighet til deg ! Min kjærlighet ! du gjør meg veldig glad ! Jeg kan ikke forestille meg hvor mye jeg skal være glad når vi er sammen. Jeg tror jeg vil være den lykkeligste kvinnen i verden ! Jeg kan ikke vente på det perfekte øyeblikket når jeg møter deg , milde klem , se inn i ditt øynene og kyss. Jeg ønsker å være med deg min kjærlighet ! Se på ansiktet ditt , føler ditt kyss og være i dine hender . Jeg elsker deg , jeg vil ha deg, min tapre ridder !
Jeg ønsker å være din prinsesse og elsker deg for alltid ! Jeg venter brev fra deg!

Med kjærlighet din Darya !

————————————————————————

14. mars 2014
Min kjære Darya! Her sitter jeg i Lausanne, det er tidlig ettermiddag og jeg burde ha vært opptatt av min jobb. Men jeg er ikke det. Jeg klarer ikke! Ditt siste brev gjorde meg så glad at jeg nesten ikke er i stand til å holde det stengt inne. Jeg vil ha det ut, men selvfølgelig kan jeg ikke. En mann i min posisjon har en kutyme å følge. Det blir sett på med skepsis når man utbasunerer sine følelser. De skal stenges inne. Så da gjør jeg det. Jeg stenger deg inne i hjertet mitt, låser døren og gjemmer nøkkelen på et hemmelig sted. Det er godt der inne. Det strømmer varme fra veggene og på gulvet er det myke tepper som man må vasse gjennom.
Du skriver at du er bekymret for hva min familie vil si til dette som er mellom oss. Du behøver ikke å bekymre deg. Den eneste som har sagt noe som kan være negativt, er min eldste datter, som faktisk er noen år eldre enn deg, så dere kommer til å bli gode venninner, det er jeg sikker på. Men da hun sa det, tror jeg nok at det mest var metadonen som snakket. Hun forandrer helt sikkert mening etter hvert. Jeg er optimistisk.
Vi har tross alt slike historier tidligere i min familie, da min nå avdøde grandonkel Hans-Jørgen for første gang tok med seg sin rødmende brud hjem på familiebesøk. Det viste seg at ganske mange der vi bodde, og faktisk noen et stykke ut i familien, på et eller annet tidspunkt hadde vært forlovet og gift med Hans-Jørgens tilkomne. Det pussige var at de ikke ble med henne hjem igjen etter bryllupsreisen, men i stedet bestemte seg for å legge ut på en lang utenlandsreise på egenhånd. Man hørte ikke noe annet fra dem enn et postkort som fortalte at de hadde det bra, og at de hadde bestemt seg for ikke å komme tilbake igjen. Jeg kan fortelle deg at deler av familien indre krets var usikre på om Hans-Jørgen var bra nok for henne. Hun klarte uten problemer å sjarmere oss alle.
Jeg sitter her, i min store, tomme leilighet i Lausanne, og det føles ikke bare som mitt hjerte får juling når jeg tenker på deg. Nei, det blir slått ned, og når det ligger der nede er det en usynlig fot som fortsetter å sparke til det. Å, deilige smerte! Jeg ynker meg i vellyst!
Våre ord til hverandre er ikke tomme. De er fulle. Jeg føler at jeg er full av en eufori som truer med å sprenge seg ut fra alle kroppsåpninger!
Du skrev at vi skulle møtes. Tør vi det, Darya? Tør vi å møte hverandre i hverdagens harde lys? Jeg tror vi begge vet svaret. Ja! Vi tør!
Din Gerhard

[Avsluttes i del 9]