15. mars 2014
Hei min kjære Gerhar ! Jeg er veldig glad for å motta brevet . jeg virkelig savner deg min kjære ! Jeg kunne ikke sove om natten ! Jeg tenker alltid på deg!
Jeg vet ikke hva som skjedde med meg , men det du skriver forandret livet mitt . jeg er redd for å skrive deg disse ordene ! Jeg er ikke misforstå meg , jeg er veldig glade for å motta brevet . Det er med stor glede jeg leste din bokstaver ! Og hver gang jeg leser brevet ditt , kan jeg ikke ta hensyn til hva som skjer rundt meg , fokuserer jeg min oppmerksomhet bare til brevene.
Jeg bare forestille meg at du tar på meg og som jeg berører deg . Jeg har veldig lyst du å bli varmet meg din kjærlighet . Jeg spør deg, du å lukke øynene og forestille seg at vi sitter på en kafe på kysten , og i hendene av våre glass med rødvin . Og bare friske vinden med oss fra
havet . Og vi er alene i denne store verden ! Jeg er klar til å drømme om det hele natten og dagen i vekt . Min kjærlighet , ønsker du å gjøre disse drømmene bli en realitet ? Hva drømmer du om når du tenker på meg ? Jeg er veldig alvorlig om hva du skrev . Kanskje jeg tar feil ? Jeg ønsker ikke å gjøre en feil , Jeg vil bare være lykkelig , jeg vet bare ikke hvordan du føler om det jeg si . Jeg ber deg , si meg , hvis du er separert mine drømmer . Det er meget viktig for meg . Jeg er veldig frittalende kvinne . Jeg forteller deg sannheten . jeg veldig stor tro på oppriktig kjærlighet og lykke ! Og jeg vil ikke ha å bli forvekslet i deg . Jeg ønsker å fortelle deg en morsom historie som skjedde med meg i går ! Etter jobb dro jeg hjem ! Jeg gikk til en stopp ! I mitt sinn hadde forskjellige ideer ! Jeg tenkte på deg og meg ! Jeg fikk på bussen og trodde! Jeg fikk ikke se noen lag ! Det virket for meg at en runde var ikke ! Jeg ble kontaktet av dirigenten ! Jeg måtte betale for turen ! men jeg fikk ikke se dirigenten , fordi jeg tenkte på deg ! Jeg kom inn i en situasjon ikke kvikk fordi dirigenten har å heve sin røst ! den dirigent , begynte å skrike at jeg hadde betalt fare! Akkurat på det øyeblikket jeg innså at jeg måtte betale pengene ! Jeg var så flau ! jeg umiddelbart beklaget til dirigenten , og betalte prisen .
Min kjære , jeg elsker deg , jeg elsker av hele mitt hjerte . Jeg vil vente for brevet ditt .
Din kjærlighet Darya !

————————————————————————

17. mars 2014
Kjære, kjære Darya! Jeg er som du vet alltid på farten, og senere i kveld  har jeg en middag i Spreitenbach, i forbindelse med en pengeinnsamling som jeg leder for min organisasjon. Representasjonsoppgavene mine tar aldri slutt, og dagen kommer til å bli brukt til forberedelser, eller det Juan Antonio kaller smøretaktikk. Men som alltid har jeg tid til å sende deg noen ord, selv om det denne gangen ikke blir så mange. Men du må vite hvor mye dine ord  betyr for meg, det har jeg ikke sagt mange nok ganger, så derfor gjør jeg det en gang til: Dine ord betyr mye for meg.
Du forteller om alt vi kan gjøre sammen, og jeg må fortelle deg, som du sikkert også nå vet, at jeg vil det samme som deg. Jeg tenker på deg, meg og din beste venninne i hele verden. Jeg tenker på deg og meg og den  uendelig vakre kjærligheten vår. Når jeg lukker øynene, kan jeg se for meg at jeg holder rundt deg, mens Ekaterina sitter og ser på oss med et blikk fylt av den bunnløse hengivenheten hun føler for oss begge, og etter å ha kjent på den lille døden, omgitt av den sterke ettergløden sovner vi i hverandres armer.
Men hvordan skal vi få disse drømmene til å gå i oppfyllelse, Darya? Det virker så vanskelig? Har du noe forslag?
Det ringer på døren, så jeg rekker bare så vidt å sende dette brevet til deg.
Skriv tilbake, Darya! Skriv snart!
Din Gerhard

————————————————————————

18. mars 2014
Kjære Darya! Hva har skjedd? Det er så stille. Flere dager uten brev fra deg minner meg på hvor tomt og hult det tilsynelatende vellykkede livet mitt er.
Skriv, Darya, slik at jeg ikke tror at det verste har skjedd!
Din urolige Gerhard

————————————————————————

18. mars 2014
Darya?
 
Darya, min nye venn?
 
Gerhard