Da var vi i mål med samlesningen av Ravatn. Det har vært morsomt å følge ulike omtaler av boka etterhvert som de popper fram på nettet. De fleste er veldig er vilt begeistret, men det er også de som er mer lunkne når det gjelder Fugletribunalet. Du kan lese omtalene som er lenket på Bokbloggerprisen sin side. Selv synes jeg boka var knallgod; dramatisk, deilig og dunkel. Ingen omtale av boka for mitt vedkommende – jeg synes det meste er sagt i de ulike anmeldelser og omtaler som andre bokbloggere har lagt ut. I morgen begynner vi på samlesningen av en annen nominert bok, nemlig Herbjørg Wassmo sin Disse øyeblikk. Hos Groskro kan vi holde fokus på denne romanen gjennom hele april. Og forresten burde du lese Once Upon a Time sitt gode og kritiske innlegg om Bokbloggerprisen.

Her hos Knirk skal vi snu helt om på hælen og dykke ned i den store Young Adult bølgen. Blant annet. Men først skal vi gjennom 1. april og for mitt vedkommende kommer til det å bli en hard dag. Noe jeg deler med andre lettlurte. Det gjelder å holde seg hjemme, ikke ta telefonen, ikke være på nett og i det hele tatt bare lese en god bok og ligge lavt.

Vi snakkes.