Vi vil gjerne at du deler din historie. I kortformat. På Twitter eller Facebook. De 50 første som deler #minhistorie får en konsert! Og like mange får historien sin lest opp i Salongen på P2.

Stefan Sundstrøm vil gjerne spille for akkurat Salongen på P2. Det kan du bli med på hvis du deler #minhistorie.

Stefan Sundstrøm vil gjerne spille for akkurat Salongen på P2. Det kan du bli med på hvis du deler #minhistorie.

Stefan Sundstrøm vil nemlig ha konsert, en liten konsert. Når han kommer pleier det å bli fullt hus, så denne happeningen sammen med Salongen er noe helt utenom det vanlige. Dette blir en intimkonsert for 50 mennesker som har det til felles at de har delt en selvopplevd, sann historie.

Hva er #minhistorie?
Den historien du forteller er sann, selvopplevd og sier kanskje noe om at du har skjønt noe, vokst eller fått et arr. Kanskje var det både sårt og morsomt.

– Når man skal bli kjent med hverandre i USA forteller alle historier om seg selv. I Norge forteller vi om hobbyene og jobbene våre, sier regissør og manusforfatter Thomas Torjussen. Han er glad for at Salongen på NRK P2 nå ønsker å utvide fortellertradisjonen i Norge.

The Moth
Poet og romanforfatter George Dawes Green pleide å sitte sammen sine venner på verandaen i Sørstatene og dele historier fra egne liv. Møllen pleide å surre rundt dem i utelampa. Han flyttet savnet han disse whiskeybefengte kveldene, og begynte med det i sin egen stue. Nå sender over 300 radiostasjoner i USA The Moth – true stories told live

Disse historiene er det redaksjonen i Salongen har ønsket velkommen. Og vi vil ha flere!

Send oss din historie! Del den på sosiale medier merket med #minhistorie eller send mail til salnonge@nrk.no.