Wera Sæther har en leilighet i Budapest som hun gjerne leier ut. Den ligger i Damjanich utca 39, 7. kerület (Erzebetvaros). Flere medlemmer av NBU har brukt denne leiligheten, etter å ha funnet info på hjemmesiden.

Her er mer informasjon: en sentralt og stille beliggende leilighet (41 kvadratmeter), ganske nyoppusset, i tredje etasje i gammel bygård i Budapest, på Pest-siden, ved Byparken (Varosliget) og The Gallery of Fine Arts, fire busstopp fra Musikk-konservatoriet, Fotomuseet og Dikternes bokhandel.

Stort arbeids- og soverom, en liten og god samling bøker og cd-er, sengklær; kjøkken med kjøleskap, komfyr, utsikt mot lekeplass og grønt; bad med badekar og vaskemaskin. Sove- og arbeidsplass for to +.

Jeg ønsker at flere skal kunne sitte der og skrive, oversette, tenke, komme tilbake og hvile etter byvandringer… samt oppdage et Europa som fremdeles, i visse kvartaler, er gammelt.

Det fins nå en ny printer i leiligheten. Denne kan brukes ved forespørsel. Likedan mobilt internett, som er raskt og pålitelig.

For norske borgere er Budapest en meget rimelig by å oppholde seg i.

Trolleybusser og alle slags butikker i nærheten. Mobilt internett, raskt og pålitelig.

Å bli undersøkt av optiker el. øyenlege og skaffe seg nye briller er svært prisgunstig i Budapest. For ikke å nevne pedikyr, massasje, tyrkiske bad.

Leie for en uke:1400 kr; for to uker 2300 kr; for tre uker 3000 kr; for en måned 3500.
Da er utgifter knyttet til strøm, gass og elektrisitet iberegnet. Utgifter ved bruk av internett er ekstra.

Leiekonto 1607 17 66261.

Praktisk info om leiligheten ligger i leiligheten.

Kontaktperson i Budapest:
Agota Gaspar, mobil 0036 204787868 agota.gaspar@freemail.hu

Nøkkelinnehaver når jeg ikke er i Norge:
Kristin Sæther Chandras, mobil 97526424 k-saeth2@online.no

Vennlig hilsen Wera Sæther wera.sether@gmail.com wera@weras.net
mobil 0047 41442429