En liten kunngjøring:

Det er vanskelig å være bokblogger som skriver om andres bøker samtidig som man gir ut bok. Synes jeg. Det er vanskelig å sitte i komitearbeid med bokbloggerprisen og bokbloggertreff samtidig som man debuterer. Jeg er i en boble fortida. Jeg klarer ikke å skrive om andres bøker. Jeg klarer ikke å lese bøker. Jeg klarer ikke å mene stort om litteratur. Jeg driver bare og polstrer meg litt, og grugleder meg til det som kommer – og som jeg ikke aner hva er. Jeg vet bare at Minja og Josef skal ut i verden, og at det blir rart. Og fint. Og ganske skummelt.

Men akkurat nå kan jeg ikke være bokblogger som jeg har vært før. Kanskje jeg kan det seinere. Jeg vet ikke. Men nå må jeg gjøre det som er riktig.

Og derfor trekker jeg meg fra komiteen for Bokbloggertreffet og Bokbloggerkomiteen. Samtidig går jeg ut av gruppa på Facebook som er for bokbloggere. Det er faktisk ganske trist – men også litt bra, for jeg blir litt smårar av å ha beina i to verdener. Jeg er skjør som et bjørkeblad når det gjelder en del ting akkurat nå, så jeg trenger litt distanse. Det som er innmari kjipt er jo å bli borte fra alle de bra folka – bokbloggere er særdeles trivelige folk – men jeg blir jo ikke helt borte. Jeg må bare forstå hvordan jeg skal gjøre det.

Jeg tror jeg kommer til å fortsette og blogge. Jeg kommer til å skrive om Kaoshjerte og prosessen med å få gitt ut bok. Jeg kommer til å skrive om litteratur. Om nordisk ungdomslitteratur.

Eller kanskje jeg ikke kommer til å skrive særlig mye? Jeg vet ikke.

Men vi snakkes og ses, både i verdensveven og i virkeligheten. Smæsjing hilsen fra meg.