NBU har fått henvendelse fra Lars Johansen som sammen med andre i flere år har jobbet med utvikling av applikasjoner  for det norske og internasjonale markedet. De ønsker å komme i kontakt med en barne- og ungdomsforfatter for å lage en eventyr «app» som kan brukes på smart-telefoner, nettbrett og andre digitale plattformer.

Her er invitasjonen:

Vi er en gruppe mennesker som i flere år har jobbet med utvikling av applikasjoner for det norske og internasjonale markedet. Vi har til sammen over 15 millioner nedlastinger, samt avtale med toysRus, amazon.com, apple og google play. Se web side : www.fungamesmobile.com

Vi arbeider nå med å utvikle en «eventyr-app» som skal distribures både i Norge og internasjonalt. Dette vil være en opplæringsapplikasjon for barn i alderen 4 – 10 år og basert på norske eventyr, som for eksempel «Bukkene Bruse», «Mannen som skulle stelle hjemme» og «Pannekaka». Grafikken er tenkt «typisk norsk»  – troll, fjord og fjell.

Applikasjonen vil inneholde en serie med eventyr hvor brukeren blir tatt med på en reise i kjente fortellinger og hvor det underveis er lagt til flere utfordringer og kunnskapsoppgaver med ulike vanskelighetsgrader.

For eksempel: Du kommer til en dør der må du løse en kunnskapsoppgave du har valgt. Oppgavene kan være innenfor regning, engelsk, norsk, hukommelse og andre emner og ferdigheter som barn vil ha nytte av å lære.

Det er i dag noen enkel applikasjoner på markedet som retter seg mot barn med tilbud om eventyr i ulike varianter og mens det er mange opplæringsapplikasjoner, men det finnes ingen som kombinerer opplæring og eventyr.

Den forfatteren vi er ute etter bør ha fantasi og evnen til å sette seg inn i barns måte å tenke på.

Oppgavene til forfatteren vi søker vil blant annet være å finne eventyr som egner seg til applikasjonen, redigere de valgte eventyr, og ikke minst, finne ut hvor i eventyrene det er naturlig å plassere kunnskapsoppgavene.

Hvis du synes dette ser spennende ut send en mail til larjo2@online.no for nærmere informasjon og vi kan deretter avtale et møte for en samtale rundt arbeidsforhold, lønn og prosjektlengde.

Vennlig hilsen

Lars Johansen

Prosjektleder

Mob : 920 29 750