Torshovloftet arrangerer skrivekonkurransen 24 plays in 24 days. Her er utlysingen:

Om skrivekonkurransen: 
Årets skriveutfordring – skriv 24 scenetekster på 24 dager!
Er ditt nyttårsforsett å utfordre dine kreative grenser? Da kan du melde deg på 2015s ultimate skriveutfordring: 24 plays in 24 days som går av stabelen i april!

Hæ?
Du må skrive en scenetekst hver dag fra 7. april til 30. april: 24 dager – 24 tekster.

Tekstene kan være gode, dårlige, inspirerende, håpløst dårlige- det som er viktig er at du skriver dem.

Okay- skjønner! Hvordan funker det?
Du betaler 200kr til prosjektet og i begynnelsen av mai deles potten mellom de overlevende som har levert 24 scenetekster.( Minus 20% i admin. gebyr til Torshovloftet)

Høres altfor skummelt og utfordrende ut for meg…
Det er ikke så komplisert og vanskelig som du kanskje tror. Du må forplikte deg, men vi ser ikke etter ferdigpolerte tekster. Det kan være vanskelig å produsere topp kvalitet på daglig basis, men forhåpentligvis sitter du igjen med et knippe gode skisser eller ideer du kan videreutvikle på et senere tidspunkt!

Jeg har ikke tid- jeg har det altfor travelt på jobb! 
Du trenger heller ikke bruke altfor lang tid. Du kan skrive en tekst på vei til jobb eller i en lunsjpause. Det er ingen regler for hvor langt et stykke må være.

Okay- jeg er med! Hva er reglene?
1. Send en e-post til 24plays@gmail.com for å registrere deg. Vi vil deretter sende deg en link slik at du kan betale inn 200kr innen 24. mars.

2. Fra 7. april vil du motta en inspirerende instruksjon hver kveld kl. 22.00. Instruksjonen er ment som et hjelpemiddel for å kickstarte kreativitetsflowen. Du trenger ikke følge instruksjonene, men du kommer til å ha det gøy hvis du gjør det! Du har da 36 timer på deg til å produsere og sende inn sceneteksten din. F.eks: Hvis du får første instruksjon kl.22.00 den 5.april, skal teksten være inne kl. 10.00 den 7. april.

3. Det er ikke lov å sende inn tekster du allerede har produsert, som har vært vist, eller publisert etc. Dette har vi overhodet ikke kapasitet til å etterprøve, så vi stoler på deg!

4. Du sender teksten til 24plays@gmail.com -hvis du sender inn teksten etter deadline er du diskvalifisert.

5. I begynnelsen av mai blir pengene (alle innskuddene minus 20% adm.gebyr) fordelt mellom alle som har klart å skrive 24 korte scenetekster.

Vil du gjøre det enda morsommere? Oppfordr venner og kollegaer til å delta.

Vil noen lese mine geniale verker?
Når vi er ferdige, inviterer Torshovloftet til teatermaraton hvor vi leser våre beste tekster og drikker godt øl!

Hva venter du på? Ta utfordringen og lag kunst!

P.S- a huge thank you to our friends in London for allowing us to borrow their idea! Check out their website space.org.uk and go watch a play there next time you’re in London!

Dette er linken til vår side på nettet:

https://www.facebook.com/24playsin24days?fref=nf

Du kan lese mer om Torshovloftet her: 

https://www.facebook.com/pages/Torshovloftet/258559914183182?sk=timeline