Dutrupgaard i Nordsjælland tilbyr opphald for kunstnarar:

Gå i Piet Heins fodspor – tag ophold på Dutrupgaard i Nordsjælland

Dutrupgaard tilbyder helt særlige, trygge rammer for fordybelse, ro og inspiration, som eksempelvis Piet Hein har nydt godt af. Forfattere kan tage ophold på Dutrupgaard for at færdiggøre et arbejde, lave research eller for at give sig i kast med et nyt projekt. Den gennemrenoverede, trelængede ejendom fra 1870 er et sandt fristed, hvor den hjemlige atmosfære og de fredfyldte omgivelser inspirerer til skabende og kreative processer. Her finder du et uformelt og motiverende rum, hvor en mangfoldighed af kunstnere fra hele Norden mødes. Du kan tage del i spontant samvær omkring spisebordet, hengive dig i dybe samtaler ved pejsen, og du har altid mulighed for at trække dig tilbage til roen og privatlivet på dit arbejdsværelse. En uges ophold med fuld forplejning koster fra 3.500 kr.

VærelseFaciliteter

  • 7 gode værelser forsynet med arbejdsplads
  • Trådløst net
  • Atelier/værksted
  • 6 mødelokaler
  • Bibliotek
  • Klaver
  • Indendørs swimmingpoolOmgivelser
  • Helsingør centrum ligger blot to kilometer væk. Her ligger Kronborg, Kulturværftet, Museet for Søfart og andre kulturelle seværdigheder. Med færgen kan man nå Sverige på 20 minutter. Der er ikke langt til Hornbæks hvide strande, og København kan nås på 30 minutter i bil og på 45 minutter med tog.
  •  

KONTAKT: Dutrupgaard Kongevejen 256 3070 Snekkersten Danmark Tlf. +45 60 22 92 10  http://www.dutrupgaard.dk

Dutrupgaard